tugba2407 Kızlar bugün ilk defa sidefer demir damlası verdim ondan sonra kizimin heryeri benek benek kızardı saçlarının içi bile normal mi ?
bebikveben tugba2407 sanki bana da öyle geldi ya. Ya da bebeğimin cildi kuru diye mi bana öyle geliyor. Siz açken mi veriyorsunuz tokken mi? Ben hamileyken aç karnına demir ilacı kullanıyordum
tugba2407 bebikveben ben ac karnına verdim vücudu kabardı bugün doktora gittik kabarıklık geçene kadar ara verdik
EbruBoluKaya bebikveben çok aç kalmıyor benim bebe biraz meme bağımlısı 😂 emzirmeden yarım saat 1 saat önce vermeye çalışıyorum hemen peşine emzirmemek için normalde 2 saatte bir emzirmeye alıştırmaya çalışıyorum benim bebeye sürekli vermemde alıyor memeyi
bebikveben EbruBoluKaya ya benim oğlum da öyle. O yüzden aç saatlerini kovalıyorum ama o zaman da ağlıyor😂 ilacı verip peşine meme vermek zorunda kalıyorum. Zor işler😂
EbruBoluKaya bebikveben ben oyalamaya çalışıyorum valla aç olmadığına bile denk gelde hemen vermiyim diye oynatıyorum gezdiriyorum kucakta. Biz kucakçıyız zaten sabah akşam kucakta uyuyoruz