aylizinannesiiii Kizlar oruç tuttuğumdan beri her gün aşırı basım ağrıyor parolla açıyorum orucu resmen neden böyle oluyor bu sene ilk defa böyle oldu her gün başım ağrıyor ya aglayasim geliyor
tomvejerry aylizinannesiiii Migrenim var bende aynen öyle oluyorum gün içinde su icmezsem yada şekerli bişey yemezsem akşam bitik vaziyetteyim
SevimliHayaletCasper aylizinannesiiii benimde ağrıyor. Sahurda minoset plus içersem o zaman ağrı olmuyor ama unutursam o gün çok ağrı oluyor
Fulyy aylizinannesiiii Gecmis olsun bugun ben de asırı baş ağrısı yaşadım sıcak duş iyi geliyor bana o şekilde idare ettim kafamı kesesim vardı yoksa
tosbiksmoms aylizinannesiiii benimde agriyor birde migrenim var. Şu an bile zonklama tarzı giriyor ağrı. Geçen pazar o kadar şiddetliydi ki afedersiniz kusmaktan oruç gitti.
aylizinannesiiii SevimliHayaletCasper ay minoset var bendede geçiriyorsa içeyim parolla duruyorum bende dayanamıyorum artık gündüz baş agrisiyla geziyorum
SevimliHayaletCasper aylizinannesiiii emziriyorsaniz sadece minoset. Emzirmiyorsaniz minoset plus süper
aylizinannesiiii Fulyy çok geçmiş olsun sizede ilk defa bu sene böyle her günüm baş ağrısı ile geçti oruçta bu yaşıma kadar yaşamamıştım böyle kafam ayrı bağımsızlık ilan etti
tosbiksmoms aylizinannesiiii akşam majezik aldım o iyi geliyor banada. Gündüz rahat geçiriyorum iftara doğru tekrar başlıyor.
2022anne aylizinannesiiii bende de var aynı durum hatta zonkluyor resmen bende de sinüzit var sahurda aferin sinüz içiyorum cok iyi geliyor parol minoset artık hiç işe yaramıyor
biranneminik aylizinannesiiii acaba açlıkla alakalı olabilir mi? Yani açlık şekerinizi olcturdunuz mu hiç ben acıkınca baş ağrısı yapıyor bendede