Aden4128 Merhaba 4 aylık bebeğim var yaklaşık bir aydır aşırı aşırı saçlarım dökülüyor geçiyor mı bu durum sizce doktora gitmelimiyim. Çevredekiler bebek seni artık tanıdığı için dökülüyor diyor
eylulmeva1112 Aden4128 o dedikleri şey hurafe. Kan değerlerine baktırdın mı hiç? Bebeğim 3 aylık ve bende de başladı aşırı derece dökülme ayrıca kemik eklem ağrılarım da var halsizlik iştahsızlık. Vitamin eksikliği varmış ve solgar b12 kullanmaya başladım hemde süt arttırıyormuş
Mnktrtaaa Aden4128 benim 1. Ayda başladı bütün değerlerime baktırdım hatta demir değerim yüksek çıktı düşükte değil hani östrojen çekilmesinden kaynaklı dendi ne yaparsam yapyım dökülcek kabullendim parça parça geliyor 12 ayda eski haline dönüyormuş
eylulmeva1112 Atlaseg çocuk doktorumuz dedi bana 😅sağlık ocağında yaptırmıştım kan tahlili gidememiştim
Aden4128 Kan tahlili yaptırdım ama bişi çıkmadı benimde eklem ağrılarım var özellikle ayak bileklerim
Hencacalik Aden4128 özellikle b12, d, magnezyum ve kalsiyuma baktırın, bir de demir oranınıza, demir hariç genelde diğerlerine bakmıyorlar