Busraerden Merhaba kızlar kızım 2,5 yaşında izlediği bir videodan etkilenmiş ve sürekli korktugunu söylüyor bu yüzdende dili dolanıp kekeliyor başına daha önce gelen oldumu nasıl bir yol izleyebilirim çok güzel konuşab bir çocuktu bu durum bizi çok üzüyor :(
Busraerden Busraerden Cisemcagan17 Evet onu duydum aslında gerçekten işe yarıyor mu çocugunuzda çok korkuyormuydu sizin o yüzden mi aldırdınız gölgesindne bile korkar oldu her sese kulak veriyor kekelemesi çok üzücü
Roza28 Üstünde durmayın, çocuğu uyarmayın. Geçiyor. Yaşadık bizde. Genellikle çok iyi ve erken konuşan çocuklarda oluyor. Ben de çok üzüldüm ama geçti çok şükür 🙏
Busraerden Roza28 Ya gerçekten mi aynı şekil erken ve çok akıcı konuşuyorduu peki ne kadar süre sonra geçti ve neyden oldugunu anladınız mı
Busraerden Kitapkurdubiri Şuan öyle yaptık çok nadir sadece müzik vs dinletiyoruz kontrol altında inşallah işe yarar
Cisemcagan17 Busraerden benm bebegim sizinkiler çok küçük 9 buçuk aylık en ufak seste sicriyordu agliyordu yaşadığım yerde bi kadın korkuluk aliyodu gittim ücret vs almadi eline bisi aliyo okuyo okuyo onu duvara firlatiyo bebegim simdi masallah uyurken tv yi fln aciyorum hiç uyanmiyo
Busraerden Ftmnr16 Sürekli dualar açıp okuduk bi hocada okudu ama normal şekilde biraz hafiflemişti gene arttı iyi bi hoca bulup okutmak gerekiyor sanırım teşekkürler
Busraerden basakhanim34 küçük aslanlar mı sevimli aslanlar tuvalet eğitimi diye aptalca tamamen korku içeren bir video
niHanzade Busraerden ben bugüm bir şey duydum korkusunu çizdirip çöpe vs atabilirmişsiniz detay bilmiyorum bi araştırın isterseniz. Bak gitti artık yok gibi yani
Erdemalp Busraerden aynı şey başımiza geldi Psikiyatri ile konuştuk 15 gün içinde korkuya bağlı kekemelik geçiyor ama 15 günü gecerse dil terapisti demişti. Çünkü gerçek kekemelikte bu yaşta başlıyormuş. Hii şunu da ekliyim.asla.duzeltmeyin. asla anlamayın. Annecim sakin sakin bir daha soylermisin maalesef anlayamıyorum. Tekrar deneyelim diyordum ama her sfeerinde değil Müdahale etmeyin asla.
fa_sena_y youtube da short videoları izlemeyi seviyor kızım da kısıtlı veriyoruz ama bazen aşırı korkunç videolar oluyor çocuklar için yanımda izliyordu bir keresinde çocuk videosu adam birden dönüp cocomelon diye bağırıyor ben bile zıpladım yerimden korktum sizinde öyle bir video muydu izlediği?