SweetMom__ king30 Allah razı olsun canım benim tesekur ederim😊❤ maalesef eşim tek var oda ise gidecek yine tek kalacam😅 amin inşallah🙏
king30 SweetMom__ ya ne demek senden de Allah razı olsun 😇… Yapma ya bir olsa iyi olurdu ama olsun. Eve gelince anestezi etkisi geçince bı çok ağlıyorlar bir saat falan aralıklı aralıklı ağlıyo korkma telaş yapma olur mu. Hemen calpol ya da dolven (di galiba) ver bir kaç dakikaya sakinleşir 🤗🌺
SweetMom__ king30 doğumda lohusa ta tektim😥 Tamam canım eğer zor birşey yaşarsam direk post acarım peki hastaneye gitmeden önce calpol azcik versem olur mu? 🙏❤
king30 SweetMom__ ah ya canım benim. Bende gurbette tek başıma bebek büyütüyorum. Sen çok güçlüsün merak etme korkma. evet ben verdim. 10 kilo için bir ölçek calpol önerdi doktor bize. Bebeğinin kilosuna göre ayarla canım. Eve gelince de 4 saate bir 4 kere verdik. Baya ağrıyı alıyor galiba sakinleşiyo 😊
SweetMom__ Ebeguy hiç bilmiyorum canım ama ben geçen gün gittim bu cuma günü kontorl çağırdılar bir sorun olmadığına bakacaklar sonra 1 nisan sünnetimiz var lokal anestezi olacak
5135 Ebeguy bana yaptiklari aciklama genelde kimse bakimi yapmıyorlarmış cocuklar tekrardan sunnet olma durumlari oluyomus bikac kisi yuzunden cogu hastane yapmiyo cok sukur yapan biyer buldukta devlette yaptirdik iylesti bile cok sukur 6nci gunumuz
SweetMom__ king30 ah bitanem bende gurbetteyim tek büyütmek çok güzel güzel birşey biraz zorluğu var ama değiyor kafa rahat güzel desteğin için çok teşekkür ederim canım sende çok güzel annesin yavrun gibi bana destek veriyorsun benim oğlumda 3 buçuk aylık 7 kilo sence kaç ölçek vermeliyim
123aysenur SweetMom__ ben yaptırdım devlette 1.5 2 aylıkken götürmüştüm , 5 kilo üzeri olsun demişlerdi 3.5 aylıkken yaptırdım canım çok rahat hemen iyileşti
Newmomm345 Canım gecen ay Dörtçelikte yaptırdım doktorun adı Taner beydi soyadını unuttum ama gayet memnun kaldım bebeğimin yeni kırkı çıkmıştı idrarını zor yapıyor dedim doktor sünnet önerdi ve bitti gitti inşallah sizde kolay atlatırsınız 🥰
SweetMom__ Newmomm345 aynı doktor evet bende bu taner halil de yaptıracağım dörtçelik amin inşallah çok sağolun😊
kaany Isparta şehir hastanesinde yenidoğan döneminde bile yapıyorlar lokel anesteziyle. 3 aylıkken oğluma yaptırdık hiç sorun yaşamadık aksine birinci günden sonra normale döndük
king30 SweetMom__ çok teşekkür ederim canım benim ya ne güzel yazmışsın 🥰 aynı kiloda benim oğlum da bize doktor bir ölçekten çok az eksik verseniz olur dedi
SweetMom__ king30 maşallah canım yarın doktorum ile konuşacağım neler yapmayız diye kontorl günümüz Allahın izniyle 1 nisan da olacak sünnet çok heyecanliyim erkekliğe ilk adımı atacak😊😥
leylanuryildirims SweetMom__ ya doğar doğmaz yaptıracaktınız ya da 6 yaşında. Bu gün Müge anlıda bi kadın çıkmış çocuğunu çok küçük sünnet ettirmiş ve pipisi karın boşluğuna doğru büyümüş ve çocuk şu an 14 yaşımdaymış. Ciddi bir operasyon geçirmesi gerekiyormuş. Benim kardeşimi de sünnet ettireceğimiz zaman devlet hastanesinin doktoru ya doğar doğmaz yaptıracaktınız ya da 6 yaşı bekleyin dedi çocuğun cinsel kimliği o yaş arasında oturduğu için tavsiye etmemişti.
SweetMom__ leylanuryildirims Allahım uzak etsin çok zor birsey. Geçen gün doktora gittik doktorum onayladı yarın sabah kontorl var 1 nisan sünnetimiz var canım