İyi akşamlar kızlar.
Dün gece 4 buçukta sahurumu yapıp yatttım.
Rüyamda masanın üzerinde 3 tane farklı renkte kutu vardı ben sırası ile açmaya başladım.
İlk kutunun içinde eşimin resmi saç kılı ile sarılmış resim rulo yapılmış resmin arkasında yapıştırılı bi kağıt vardı vardı kağıdı kaldırdum içinde arapça bişey yazıyordu ben bişey anlamadım.
- Kutuyu açtım onda da eşimle benim ayrı ayrı çektindığımız selfie fotoğraflar vardı o da ip ile bağlanmış yine resmim arkasında yapıştırılmış Arapça birşeyler yazıyordu.
- Kutu yuda açtim onda da eşimin şimdiki halde ki resmi vardı yine resmin arkasında yapıştırılı arapça birşeyler yazıyordu.
Ve resmin ust köşesınde tarih atılıydı ay yıl gün şeklinde ilki 2020 ikinci 2021 üçüncü de 2023 tarih atılıydı gün ve ayları hatırlamıyorum.
Somra ben onları topladım annem gile geldim anneme gösterim sonra uyandım.
Kızlar benim el attım şeyler kuruyor ben evlendim evleneli 2 yakam bir araya gelmedi hep bi sıkıntı hep bir borç hep birşeylerle uğraşıyorum ben bekarken böyle değildim. Şuan eşimde 5 krş para dahi yok evlendim evleneli birşeylerle mücadele ediyorum.
Eşim daha önce bir evlilik yaptı boşandı o boşandığı kadın bişey yapmış olabilir mi.