Esmaky Kizlar merhblr oglumn atesi bianda yukseldi disi patlamsti zaten ucu gelms 38.6 di smdi cay kasigiyla calpol ve4dm uzrne sdce zibin giydrdim sifir kollu baska ne yapablrm soguk bez fln koydrmyo en son olctugumde 38.2 oldu dusuyor yavas yavas
Mucizem04 Esmaky yapılacakları yapmışsın canım bekle yavaş yavaş düşecektir ama bildiğim kadarıyla diş ateş yapmazmış doktordan duymuştum
PonciKom 1bocek1cicekannesi eşimin arkdsının 40 olmuş diş ateşi oyle dedi bnm kızımında 39 bucuk olduama enfeksıyon kapmış ıksıı aynı ana gelnce ateş tavan yaptı dişide patladı:)
1bocek1cicekannesi PonciKom çok geçmiş olsun diğer dişleri kolay gelir umarım. Benim oğlumda ateşler içinde iki gündür düşmüyor 39.3 ü gördüm gribal enfeksiyon dedi doktor 🥺 başında oturup ağlıyorum 😭
PonciKom 1bocek1cicekannesi enfeksıyonda oluyor doktpr antıbıyotk yazmadımı enfeksıyonlar antıbıyotk olmadan gecmıyor malsf kullanmazsan daha cok sarıyor vucudu. bnmkı antıbıyotk kullandı crp 68 idi sonra gecmedı 92 ye yukseldı bebegn dayanamayachı derecede oldu sonra antıbıyotk değiştirdi doktor sukur atlattk