aysu2023 Kizlar oghlum 3 aylik artik dayanamiyorum uzun suredir hic eghlenmedim nereye gideyim ne yapayimda bilmiyorum bebekle ..amma biraz eghlenmeghe kafa daghitmagha cox ihtiyacim var yoksa kafayi yegecegim..oneriniz var mi ne yapa bilirim diye😢
Zlm aysu2023 koyun arabaya çıkın dışarı müze gezin seviyosaniz yürüyüş yapın evde kitap okuyabilirsiniz kendinize bir hobi edinebilirsiniz
Fusunf aysu2023 küçük zamanları en kolay yanı çıksanıza dışarı bol bol yürüyüş cafe olsun heryer gezilir minik bebekle bence 😃
Zeliff aysu2023 havaya uygun giydirip bebek arabasıyla istediğiniz yere gidebilirsiniz🌼 hem onun sallantısıyla mışıl mışıl uyur hemde sizin havanız değişir
Ardenaden Bebeknarabasina koy gez bacim.biz bugun 2 aylik olucaz gezmek icin ilk kez ciktik 2 saat disardaydik aciktigi icn eve geldik arabada surekli uyuyorlar zaten.banada iyi geldi kizimada iyi geldi oglumada esimede zaaman gecirmis olduk
Nickibosver aysu2023 şehirde yaşıyorsanız AVMye gidin kendinize kıyafet bakın kişisel bakım ürünlerini inceleyin kitapçıda gezin. Veya açık alanlara parklara gidin hava alın. Bebeğiniz bebek arabası seviyorsa tabi ki
aysu2023 Nickibosver 😂artik bütün anlerin yazfığından anladım ki artik eğlencem çok kısıtlandı yalnız gezmek..bilmiyorum depresyon mu yorgunluk mu ne istediğimi kendimde bilmiyorum mutlu olamıyotum çok yorgun hiss ediyorum o yuzden bu anketi oaylaşdim belki değişik bir şeyler fikurler bulurum amma çoçukla bu çok zor
Nickibosver aysu2023 bence yorgunluktan dolayı dışarı çıksam bile mutlu olamayacağım düşüncesindesiniz. Bazen ben de öyle oluyorum ev basıyor ama dışarı çıkacak halim de olmuyor değişik 🥴
Nkocak aysu2023 yani sanki bebeğiniz size engelmiş gibi kendinizi empoze etmişsiniz alın koyun arabasına gezin ben sezeryandan iki hafta sonra bebek arabasını kendimi indirip içine oğlumu koyup caddeyi zikzak çiziyordum eşim çalıştığı için pek katkı sağlayamıyordu yani kendizi aşın artık böyle bebeğinize bile veriminiz olamaz
Yuzuklerin_efendisi0 aysu2023 aşkım daha şimdiden depresyona girersen bittin sen, toparlan acil daha zor günler seni bekliyor 😊 şansına yaza giriyoruz bol bol gez