Guel_ ya benim bu oglumun uykyula derdi ne ya 🤦🏻♀️ uyumuyo ya tam uyurum diyorum 5 dk sonra gözler fildir fildir gece hep böyle ya gündüzleri uyuyo uyutmay desem bütün hün miz miz agliyo napcam ya bitek benim oglan mi böyle 😱
Leylak2030 Guel_ benimki de normal de 9 da uyur ama şu ara uyku düzeni bozuluyor gibi birkaç gündğr yani ayaktayız şimdi de
Nursel_yamacbatin Guel_ biz 12 den beri gözler açık bütün herşeyi yaptım ama yok. Daha 9 günlük ama uyumuyor.
Burcu7575 Benımde öyle şuan bakıyot etrafa 1 bucuk aylık 40 cıkana kdr normldı ne gzl 40 cıktıktan sonra bıyle okdu bnde aynı durumdayım
Guel_ Burcu7575 benim ki 4 aylik olcak 8 gün sonra asiri gszli ir bebekte basindan beri gece uykusu tam yoktu ama son bir aydir 4 den önce uyumuyo 🤦🏻♀️ o uyumayla gündüz 14 ye kadar yatiyo suan esim aldi salliyo yoruldum artik
Cananne 3 aylık olmak üzereyiz, şuan babasıyla, bshça duvarından aştım türküsüyle oynuyorlar, gözler fıldır fıldır... Büyük ihtimal son 40 gündür olduğu gibi saat 6 ya doğru ıyur
Ebru2015 43 günlük olduk hala aynıyız gece 5 6 7 hiç belli olmuyo gözleri fal taşı gbi bakıyo öylece ama gündüz sarhoş gbi uykusuzluktan sızıp kalıyor emiyo direk uyuyo
bambammom Benim daha 15 günlük gündğz uyıyor geceleri uyanık şuan dermansızlıktan ağlaya ağlaya bakıyorum bbeğime
Gamzeyildiz15 Benim oğlan 13 aylık doğduğundan beri böyle. Ve artık gerçekten tahammül edemiyorum. Gündüz uyumasa bile gece böyle ayağımda saatlerce.
basak__333 Guel_ benimkide suan bana çıldır çıldır bakıyor mesela. Ve kaç saattir aralıksız uyanık. Delirmek üzereyim çok sinirleniyorum ya🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Elifkalyon Guel_ yaa işte bu durumu ya gündüz yasiyosun ya da gece sizin şansınıza gece olmuş bence gündüz.oyalayin daha az uyutun gece başka çaresi kalmayacak uyuyacak gece gündü kavramini öğrensin gündüz ses olsun evde oynayın oyalayın gece de konuşmayın ışıklar hep kapalı olsun benimkide gündüz asla uyumaz gece de eh iste en azindan 5 6 saat uyur kesintili tabi
Guel_ Elifkalyon evet gece en son yanima aldim yatarak emzirdim uyudu yanimda biraktim uyudu 1 aydir geceleri hep benimle uyuyo baska türlü mümkün degil besigine uyaniyo hemen
Guel_ Elifkalyon evet gece en son yanima aldim yatarak emzirdim uyudu yanimda biraktim uyudu 1 aydir geceleri hep benimle uyuyo baska türlü mümkün degil besigine uyaniyo hemen
Hilal_leyalaylin1997 Guel_ benim kızım da öyle 😩 gece uyumak bilmiyor ben pert oluyorum o olmuyo 5 dk uyuyo sonra geri başlıyor ama sabah uyuyor nedenini de bilmiyorum 😫😫😫
Poyraz19 Guel_ bende de tam tersi çünkü geceleri yatacağım zaman yatakta emziriyorum emzirdiğim yerde uyuyo ve orda bırakıyorum veya belli bi süre sonra beşiğine koyuyorum bunu dene istersen sabahları yatarak emzirmedipim için seninki gibi 5 dklık kestirmeler yaparak gece ediyor
Poyraz19 Guel_ bende de tam tersi çünkü geceleri yatacağım zaman yatakta emziriyorum emzirdiğim yerde uyuyo ve orda bırakıyorum veya belli bi süre sonra beşiğine koyuyorum bunu dene istersen sabahları yatarak emzirmedipim için seninki gibi 5 dklık kestirmeler yaparak gece ediyor