enkaratas44 Bebek büyüme aşamalarına geldiğinde huyları yavaş yavaş değişiyor. Susturabildigim bebeği bu sefer susturacak pozisyon bulamıyorum ve sürekli ağlıyor . O ağladıkça bende yetersizlik hissi oluyor ve moralim bozuluyor benim de aglayasim geliyor. Sizde de oluyor mu bu durum
devrim_gnl enkaratas44 olmazmi, eşim uyuyordu sese uyandı, süt içmek istemiyo yerde durmuyo kucağımda yatar halfe durmuyo dik tutunca belki günde 1-2 kriz anı yasiyorz , aç olduğunu biliyirum sütü tutana kadar 🥺 snra uyuyo bazen guluyo karmakarışık yaa🥹
enkaratas44 devrim_gnl evet kesinlikle aynı şeyler. Eşime asla gıcık olmam sanıyordum ama bu durumu çok yaşayınca istemsiz ona atarlı davranmaya başladım. Yeterince anlayışlı biri olmasına rağmen kendimi anlaşılır hissetmedim sanırım. Bebegi bir tek ben susturabildigim için bana yardımcı olamadı garibimin suçu da yok aslinda
devrim_gnl enkaratas44 bizlerde insanız şuan icim daraliyo çok agladj susturdum kucağımda uyuyo indirsem uyanacak evde işlerim var onlar duruyo ailemden uzağım😖2 yildr göremiyorum