Ecemnurmom Kızlar 4 gün önce spinal anestezi+ genel anestezi olarak doğum yaptım basım çok agriyor geçmiyor ne olur gecircek birşey söyleyin maf oldum kafve prol hiç bir şekilde ise yaramiyor
urazkomm Ecemnurmom bebeğim uyusun bi ilaç yazıcam kesinlikle al zaten sezaryenden sonra baş ağrısı için veriliyor. Ben o kadar kötüydüm kii emar bile çekindim, ismini unuttum dolapta
Elfgrn Ecemnurmom sade Türk kahvesi içebilirsiniz 1 adet genelde bu ağrı oluyor zaten Bir de parol içebilirsin
Ecemnurmom urazkomm ay ne olur maf oldum ne bebeğim emzire biliyorum ne büyük çocuğumla dikiş yaralrim unutun bu agrindan duramiyorum
Ecemnurmom yanaklibebek içiyorum ama maf oldum ya çocuklarımla hiç bir şekilde.ilgilenmiyorum felçli gibi yatıyorum
3310umbozuk Bol su için idrarla gidiyor etkisi parol 3 4 e çıkarın ve şekersiz filtre kahve ben 10 gün çektim
Elfgrn Ecemnurmom Allah yardımcın olsun Çok geçmiş olsun vallahi benim bildiklerim Bu kadar yani forumda okuduğum gördüğüm kadarıyla umarım farklı bir öneri yazan olur
BeMelly Ecemnurmom bende ayniydim tansiyon 15 /9 a firlamisti ki benim tansiyon 9/7 hep. Parol plus kafeinli onunla kendime gelebilmistim. Emziriyorsan doktoruna danış bı ve bol bol granül kahve tuket