Aryamlinamom minikkus434 benim dün gece ki misafirlerime yaptığım Mercimek çorbası Kurdan (islim)kebabı Pirinç pilavı Yoğurtlu mantar mezesi Havuç tarator Koz biber mezesi Mevsim Salata Tatlı olarakta tralice yaptım Bebeğimle aynı günde yapamazdım çoğunu bir gece önce yaptım mezeler ve pilavı o gün yaptım
esmanur433 minikkus434 benim cuma günü vardı 6 kişilik aile Lebeniye çorbası Beşemal soslu fırında tavuk Pirinç pilavı Sarma Mevsim salata Fındık lahmacun tatlı olarakta trileçe yapmıştım Bugün akşam eşim ve sadece ben iftar yapacağız bugün menüde çorba ve mantı var nasipse 🥰
Yakamoz__00 minikkus434 mercimek çorbası Etli kuru fasulye fırında kofte Pilav mantı Salata iftar menum tatlıyı hazır alicm
kuzeytobaby minikkus434 mercimek çorbası, fırında baget tavuk sebzeli, pirinç ya da sebzeli bulgur pilavı, haydari ya da tarator, revani. Kolay bir menü hazırladım size 🌸
minikkus434 Aryamlinamom ay maşallah ellerinize sağlık ama bunların hepsini kızımla yapmam çok zor hem ev işleri hem de iftar 18:38 de yetiştiremem
esmanur433 minikkus434 bir gün öncesinden yaparsanız büyük kolaylık olur ben çorbayı salatayı (soslamadan)sarmayı tatlıyı ve ana yemeğin tavuk sotesini bir gün önceden yapmıştım fındık lahmacun da dondurucudaydı zaten eveli güne çokta bir şry kalmamıştı yani bizim iftar da 18.30 da
cevriyeee Yakamoz__00 çok karışık değilmi mantı kuru fasülye köfte vs yanlış anlamayın ama hiç uyum yok