hicrancavdar Merhabalar 6 senelik bir geçmişten sonra bizde eşimle 2 senedir evleyiz.. ablamın cocuğu olmadığı için evlenir evlenmez cocuk istedim rabbimde aratmadı verdi.. herşey cok güzel giderken oğlumuz geliyor laz uşağı geliyor derken 4.ay kontrolümüzde bebeğimin çişini yapamadığını, beyninde ödeme oluştuğunu, down sendromlu olduğunu, hidrosefali olduğunu öğrendim kadım doğumcum uzman doktor, beni başka üniversite hastanesindeki bir profesöre yönlendirdi.. kesinlikle gebeliğin sonlandırılması gerekiyor dedi seni zehirle bu cocuk doğuma kadar yaşamaz, yaşarsa bile doğum esnasında ölür dedi.. hastaneye yatışım gerçekleşti 1 hafta dil ilaç suni sancı verdiler.. üzerime kaç kişi doğum yaptı doğumhanede, bende hala tık yok sancıda yok.. 5.günün sonunda cumartesi günü doktorum rahmime ağırlık yaptı rahim ağzım açılsında bebeğin düşmesi kolay olsun diye “ben küçüçük bir et parçası için senin annelik haklarını elinden alamam” diye beni kürtaj etmedi doktorum.. doğumhane olduğu için babam hiç gelememişti cumartesi günü zorla izin aldık babam yanıma geldi sana geleceğine bana gelsin kuzum benim diyerek ağlamaya başladı babam kapıdan cıktı kanamam başladı 3 saate yakın sancı çekerek düşürdüm......meğer babamı bekliyormuşum 😢... bir daha cocuk yapmakmı asla dedim benim cocuğum sorunlu oluyor sanırım dedim taaaa ki eşim beni ikna edesiye kadar. şu anda kızımız var 2 aylık gerci onun doğumuda olaylı gebelik ürtikeri oldum apar topar almışlardı allah şükür şuanda kolik olmamazın dışında hiç bir sıkıntımız yok..eşim geceleri çalıştığı için anneanemiz bizde kalıyor cok büyük yardımı oluyor.. herkez doğum hikayesini yazdı bende ölü doğurmak zorunda kaldığım hikayemi yazdım.. bizim tarafın ilk torunu o yüzden cok kıymetli.. rabbim isteyen herkeze versin inşallah..
Rabisss hicrancavdar rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın. Sağlıklı, mutlu , huzurlu bi yuvanız olsun inşallah 🤲🏻