Bebikomom-_- Merhaba izmirde koltuk yikatma yapan varmi yapan varsa memnun kalan varmi veya memnun kalmayan
Bebikomom-_- Bebikomom-_- şimdiye kadar hep sildim yani çocuk olduktan sonra baya kirlendi ne deseniz üstüne döküldü 🥲
Khgs08 Bebikomom-_- pektemiz koltuk yıkama instagram sayfası var bakın memnun kaldım beyfendi birisi işide iyi
AnnaKarenina_ Bebikomom-_- ben İstanbuldayım ama fiyatlar aşırı arttı makine kiralayıp halı koltuk yatak vs kendim yıkıycam
Bebikomom-_- AnnaKarenina_ bende böyle yapcaktimda hem çok kirli oğlum tükenmez kalemle güzel eserler yaptığı için daha güzel temizleer diye dusundum
yektanemm Khgs08 merhaba insta yaprak halı yıkama ordan hiç yikatma yaptinzmi koltuklari veya yıkatan varmi cevrenizde
Khgs08 Bebikomom-_- iki ay önce yıkattım leke vs olmadı koltuklarım siyah ve krem hiçbir sorun yasamadım
yektanemm Bebikomom-_- bende koltuk yikama arayıştaydim kimsede yok yıkatan ya bende bekliyim burda inşallah dogru buzgun vardir
nuroner Bebikomom-_- ben doğum öncesi 4ay önce yani arkadaşımın önerisi ile buradan yıkatmıştım uzun uzun çok güzel yıkamıştı
Bebikomom-_- Saolun arkadaşlar🙏🏻🌸 deneyimlerinizi aktardiginix için yarın gelecekler inşallah dikkate alacağım birşey varmı