zehratkn Bebeğim 25 günlük daha yeni doğum kilosunu yakalayabildi hem süt hem devam sütü kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle (3200 doğmuştu 2900 e düştü şimdi 3200 olduk) bizim gibi olup sonradan düzelen bebekler var mı
alpinanneesi zehratkn bebekler ilk 10 günlük süreçte doğum ağırlığının %10 nu kaybeder buna fizyolojik tartı kaybı denir normal karşılanır. Eğer sütünüz yeterli ise mama vermenize gerek yok. Yetmiyorsa mama verin. Benim oğlum da oldu sonraki aylar da kilo alıyorlar merak etme sadece sık sık emzirim ortalama 2 saatte bir
Mellllll14 zehratkn her saat başı emzirin üç saatte bir mama verin hemen toparlar o arada sütünüz artar mamayı bırakırsınız zaten kafanıza bile takmayın
gks1 zehratkn benim kızımda hastaneden çıkarken kilo kaybettiği için doktor mama takviyesi verdi. Bizde 20 günde doğum kilomuza ulaşabildik. Şu an hala 3 saatte bir mama veriyorum o aralıklarda da sık sık emzirmeye çalışıyorum
zehratkn alpinanneesi doktor tavsiyesiyle başladık mamaya 2 saatte bir emziriyorum üç saatte bir mama veriyorum
zehratkn gks1 kaç saatte bi ne kadar mama veriyosunuz benim bebeğim memeyi 2 saatte bir 20 dk falan ancak emiyor