yeso16 demir degeri dusuk anladigim kadariyla o yüzden istahi yok. Size muhtemelen surubunu vermistir ama ben kizima her sabah karadut ozuyle beraber veriyorum demir damlasini. Emzirdikten yarim saat sonra yada once damlayi icirip yarim saat sonra emziriyorum yada kahvaltisini veriyorum. Et öğünü varken sofraya sut peynir ayran koymuyorum. Corbalarini genellikle ilikli kemik suyuyla yapiyorum, oglen uykusundan uyanip icsin diye. Pekmez en bilinen yanlis aslinda. Yuksek sicaklikta kaynadigi icin kanserojen madde aciga cikiyo. Soguk sıkım pekmez yada öz olarak kullanmaya dikkat edin. İspanakla yogurt vermem mesela. Benim kizimdada oyle aman aman dolu degil depolar ama yemek yedirme sekline dikkat etmeye calisiyorum. Birbirini destekleyici beslenmeyi ogrenmeye calisiyorum hangi hida neyle yenirse c vitamini alir, neyle neyi yerse demiri artar diye arastirmaci oldum artik😄. Aman yesinde neyi nasil yerse yesinden ziyade faydali bisiler yesin az yesede olur diye düşünüyorum artik doktorumuzun yönergesiyle☺️