mrvv67_ Arkadaşlar bebeğim 20 günlük. En fazla 2 saatte bir beslenmeli deniyor. Çok fazla iki saati bul durmadan bir buçuk saat fln olunca emzirmeye çalışıyorum ama geceleri uyanmıyor. Mesela bugün üç saati geçmiş uyanmadı ben de alarmı duymadım. Çok üzülüyorum böyle olunca. İyi besleyemiyorum diye. Bişy olur mu? Siz kaç saatte uyanıyorsunuz geceleri?
KuzeyinAnnesi03 mrvv67_ 1 aylık olmak üzere sarılık yoksa kilo alımı güzelse gece 5 6 saate kadar uyuyor canım .
Gakkoyenge mrvv67_ bizim sarılığımız yoktu 18 günlüktü doktor artık 3 saate çıkabilirsin dedi doktoruna danış bence kilo alımıda çok iyiydi 13 günde 400 gram almıştı
mavideniz6 mrvv67_ sarılık riskine karşı ilk bir ay 2 saatte bir muhakkak emzirmiştim ben gece uyandırdım sürekli artık 1 aydan sonra da 4 saat kendiliğinden uyuyordu dokunmuyordum
mrvv67_ KuzeyinAnnesi03 dün kilosu iyi dedi sağlik ocağına gitmiştim. Yüzünde ve gözünün beyazında hafif sarılık var hemşirede çok hafif var bol bol emzir dedi. Götürüp değerine baktırmadım da götürsem mi bilemedim çok değil diye gitmedim.İlk çocuk herşye tedirgin oluyorum😕
neslihanada mrvv67_ bende yaşadım aynısını gidip sarılık ölçtür sarılık tehlikelidir ben 2 gün değerlerine baktırdım aynı dedin gibiydi doktor kontrolüne aldırdım doktor 1 saate bir emzir dedi alarm kurup emdirdim zorlada olsa uyandırdım burnunu sık topuna vur esneme hareketi yaptır uyanıyor ama bende gidip test ver ben o hafif göz kenarında vardı 16 çıktı gitmeseymiş yükseliyormuş bilmiyordum yarım saate 1 saate bir emzirdim gece boyunca beşini cam kenarına koydum ışık alsın diye düşürdüm öle ama sen bilirsin dediklerimi yap ölede düşer doktor bacak gövdesini kontrol et sararırsa direk getir dediaklında bulunsun bak sende
hannemihra Her çocuğun beslenme düzeni aynı olmuyor nasıl ki bi yetişkinler farklıysak onlar da öyle. Bikaç sefer saat aralığı gecikti diye bu kadar stres olmayın kendinizi tedirgin etmeyin 😇 bebeğe de hissiniz geçiyor. Bi sağlık problemi de yokmuş şükür
kubra00k 1 ,2 aylıkken sürekli gece uyanan bebeğim vardı. Sürekli ama saatte bir. Ama bi gece yatırdım bende çok yorgundum uyanmadım. Bi uyandım sabah olmuş. Bebeğim hiç ağlamadı uyanmadı. O şokla beşiğe dalmıştım. Baktm uyuyor 😀 ay ne korkmuştum ya. Uyansa bi dert uyanmasa ayrı dert. Şuan 6 aylık hep yemek arıyor. Eminol düzelir, çokta takılma şuan o daha düzene girmedi
Zengo Ne kadar yanlis bilgiler yazmislar ya.canim sarilik 3 aya kadar devam eder.yenidogan uyanmaz sen uyandircaksin altini ac islak mendille sil.Sık emzir kakasiyla çisiyle atsin Benim bebegim 47 gunluk 3 saat uyuyor bazen 4 ama 5e geldigi zaman hemen kaldiriyorum emsin diye genelde kemdi kalkjyoda.8 saat uyuyacak halo yok
silbastanbaslamakgerekbazen mrvv67_ Benim bebeğim 23 günlük. 3 günlük kontrolünde sarılık değeri 21 küsür çıktı, yoğun bakımda kaldı. Çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. En son ölçümde 13 çıktı. Kan almalarına kıyamadım biraz erteledim son kontrolünü. Ama bugün gideceğim tekrar. Bu gece ben de uyuyakalmışım 3 ya da 3 buçuk saat kadar sanırım. Çok üzüldüm ve çok korkuyorum. İnşallah kuzular iyileşir. Allah tüm hasta bebeklere, çocuklara şifalar versin. 🩷Amin amin amin
mrvv67_ silbastanbaslamakgerekbazen amin amin amin 🥺🌸 Geçmiş olsun. Biz şuan 1 ay3 günlüğüz biraz geçmeye başladı. İnşallah sizinki de geçer bir an önce 🌼
sevalg Benim bebeğim 26 günlük surekli emmek istiyor, gaz ve kaka yaparken çok kıvranıyor ve ağlıyor, acaba kolik mi, sütüm mü yetmiyor, huzursuz olduğunda kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum.
mrvv67_ sevalg sürekli emmek istemeleri normal. Dönüp doymadığını bez sayısından anlayabilirsiniz en az5 tane çişli bez varsa duyuyordur. Bir de daha alışmaya çalışıyorlar dünyaya o yüzden sürekli sizinle temasta olmak istiyorlar sadece aç oldukları için değil yani🌸