ikierkekannesiiiii Kızlar bebeğimin poposunda arkasında morumsu leke ile doğdu bı leke ile doğanlar çok esmer oluyor diyolar doğrumudur?
1gulceninannesi ikierkekannesiiiii benim kızım 1 yaşında hala lekemiz geçmedi 3 4 yaşına kadar geçer dedi doktorumuz. Çok esmer de değil kumral bir çocuk.
Derya0655 ikierkekannesiiiii oğlum da var 11 aylık geçmedi tam olarak ve beyaz tenli. Bilmiyorum sonra değişir mi rengi
farelikoyunkavalcisi ikierkekannesiiiii benim miniğim de var poposunun yanında gayette sarı civciv uydurmasyon yani🐣
ikierkekannesiiiii 1gulceninannesi bakalım bizim nasıl olucak bugün tam 40 günlük olduk saçları açıldı bı sadece rengi kahveye doğru gidiyor birde sarılık var hala atlatamadik çok hafif o yüzden belirsiz bı renk şuan cocuk
ikierkekannesiiiii Derya0655 ilginç ya ilk çocuk doktoru geldi muayene sırasında arkasındaki lekeyi sordum çok esmer olacak bebeğiniz dedi😂
SerraD-1823 ikierkekannesiiiii sarılığımız yeni bitti. 3 aylığız. Çok koyu bir ten rengi yok açıkcası. Buğday tenli duruyor şuan için. Değişir mi bilmiyorum
lohusaserbeti Benim de kızımın hem poposunda çok yaygın hem de 2 ayak bileğinde vardı. 5 aylık olmak üzere birazcık rengi soldu ve poposundaki azaldı ama hala var. Teni şuan beyaz ama ilerde kara mı olur bilmem
durununannitoskosu ikierkekannesiiiii Benim kızımda da vardı baya da büyüktü 1 yaşında şuan geçti ve bembeyaz kızım
Saresi ikierkekannesiiiii benim kızım 3 yaşında hala tam geçmedi esmer değil buğday tenli kahverengi saçlı
ikierkekannesiiiii Momsof2 uydurmasyon ozaman bu durum yaa çok büyük lekesi var poposunda mor gibi yeşil gibi her diyen çok esmer olcak bu çocuk diyo neyse artık sağlıklı olsun da zamanla gorucez🥰
aley1711 @“ikierkekannesiiiii” Benim kızımda var şuna 4 aylık çok esmer değil yani ten rengi çok açık