Elifeysu Kızlar merhaba. Akıtma ve koku problemi yapmayan bir suluk önerisine ihtiyacım var. Kızım 1 yaşında. Muchkin kullanıyoruz. Bir influencer furyası ile almıştım ama asla memnun değilim. Yerine tam oturttuğum halde bile bazen akıtma yapıyor. Üstelik hergün yıkamama rağmen 1 gün kalsa bile küf kokusu küf tadı oluşuyor. Pipetin içini fırça ile temizliyorum. O gün koku olmuyor ama bazen ertesi güne kalıyor direkt küf tadı geliyor. Tüm bu sorunları yaşamayacağım memnun olduğunuz bir suluk önerisine ihtiyacım var
SeverusSnape Elifeysu merhaba, Contigo sulukları araştırmanızı öneririm, akıtma ve koku yapmıyorlar. Deneyimlerimde bu şekilde. İçimi rahat, kavraması rahat. İnfluencerlar bir şeyi defaatle övüyorsa, o üründen uzak durmak gerekiyor.🥲
uykucukoalaa Elifeysu munckhin 1.5 sene oldu ne akıtma ne de koku hicbisey olmadı hemde oğlum hergun yere atar sert şekilde 😄
ndmr Bir çok annenin önerisi ile Avent aldım daha deneyimlemedik.Denemek için biraz daha zamanımız var
Elifeysu uykucukoalaa tabi ki memnun olanlar da çok fazla ama ben içindeki su 1 gün bile kalınca direkt küf tadı ve kokusu alıyorum
Balyanak_19 Elifeysu ben nuk kullanıyorum çok memnunum asla akıtma falan dediğiniz şeyler olmadı birde kızım mama sandalyesinden defalarca yere sert atmıştır maşallah baya sağlammış
Gzdnr17 Elifeysu sigg marka matara kullanıyorum çelik çok memnunum fiyat olarak biraz yüksek ama tatmin edici kalite kafam rahat şekilde kullanıyorlar 🙏🏾
OptimusPrime Elifeysu lcw’dan aldım ben. Beklediğimden çok daha iyi geldiler. Parka su falan götürmek için aldım. Akıtma yapmıyor, koku da olmadı. Çok memnunum.