bibibibiskrem Lutfiye_yangoz dolven çok iyi el ayak ağız hastalığı geçirdi oğlum ateşini calpol düşürmedi dolven kullandım
Elayberosmom Lutfiye_yangoz dolven Diyebilirim. Eğer gecmezse tekrar bir hastaneye gidkn anım corabina limon sık giydir bir de 4 saatte bir farklı ateş düşürücü vermen gerekiyor. Örnek şimdi calpol verdin dört saat sonra dolven ver.
dilmcao Direk basına eklem yerlerine limon sıkıp ovalayın 1 2 dakika icinde düsüyo ates cok yuksek olmadigi surecede pek mudahale etmeyin vücut atesle mikrobu öldürüyo
sifirekran_bolkitap Lutfiye_yangoz dolven 38 üzeri ise verilir. Dikkatli kullanın lütfen calpole göre sert düşürür. Calpol karaciğerden atılır karaciğer yenilendiği için bir sorun olmaz. Dolven böbrekten atılır o yüzden zor durumda kalmadıkça verilmesi önerilmez. Çok geçmiş olsun
Lutfiye_yangoz sifirekran_bolkitap şu an çok yüksek değil ama inliyor işte uyurken hafif var doktora götürmek isteniyorum damar yolunu bulamıyorlar
Duyguseli_12 Lutfiye_yangoz poronox s fitil en iyisi acile gitseniz bile direk onları veriyor hep iç ateside düşürüyor colpoldan sonra onu veriyorum dusmese egerki ateş düşmezse 2 saat sonra bu fitili verebilirsiniz bizim doktor öyle demişti