MrvDemir Kızlar oğlum 8ay 5günlük... İlk ek gıdaya geçişimiz çok iyiydi ama sonradan yememeye başladı diş girdi araya dişler çıktı yine aynı iki kaşık alıp sonra ya ağzını açmıyor yada kaşığı ısırıyor mamayı çok güzel içiyor ama 😤
Balevlat_ MrvDemir bende burda bekliyeyim. Ek Gıdaya yeni başladık fakat ağzını kesinlikle açmıyor. Azıcık verebilirsem onuda dışarı çıkarıyor. Ne yapılmalı acaba ?
cilekliturtam MrvDemir ya bizde aynıyız😟başta çok güzeldi dişler girdi araya şimdi hiç bişey yemiyor napcam bilmiyorum🥱
Kuzeynebinannesi MrvDemir vlla bnmkide kasiga ağzını hiç acmiyo elimle veriyorum yada çay bardagiyla yoğurdu falan çay bardagina koyuyorum azda olsa aciyor agzini bide karsisinda yiyorum sapirdata sapirdata canı çeksin diye ozmanda azda olsa yiyo siz yerken yaninzda olması avantaj bn şimdilik bunları buldum hiç yememesindense
MrvDemir SevdaNurumm çok güzel giden şey nasıl bianda böyle oldu anlamadım diş dönemi dedim geçtim ama yine aynı yine aynı 😤🙄
Balevlat_ MrvDemir doktorla görüşmedimde çıkarma derken kusma değil ağzından akıtıyor, genelde kaşığı almıyor zaten ağzına 😕 Allah yardımcımız olsun inşaallah alışırlar 👋🏻
MrvDemir Kuzeynebinannesi yemekte kahvaltıda hep bizimle sofrada mama sandalyesinde belki bizden görür o şekilde yer diyorum ama ilkinde heveslenip ağzını açıyorsa ikincide kitleniyor o ağız ☹️
Aysgll Aynı bizde öyleyiz bende bı arayış içindeyim.ne yapsam diye bizim dis yok daha 7 ay 18 günlüğüz. Siringanin ucunu kestim öyle verdim bir iki defa. Kaşığa kesinlikle ağzını açmıyor