Seymagirgin melegiimm eczanelerde sarı su diye birsey var toz onu kendşn suyla karıstırıysun her tuvaletinde temızlendıktn sonra onla yıka sonra kurula cok cabuk ıyılestırıyor bilgin olsun🙏
melegiimm Seymagirgin küçük bi ilçede oturuyoruz dediğiniz şey var mı bilmiyorum sağ olun öneriniz için ☺️
Seymagirgin melegiimm rıvanolum adı cok ucuz birsey banada birisi önermisti . Bunarada tuvaletını yaparken dikis yerlerin yanar bunun ıcınde ılık su yapıyodum tuvaletimi yaparken su döküyordum hic yanmam olmuyordu . Sonra o suyu dokup kuruluyordum.İyi gelıyor her eczanede vardır dıye dusunuyorum ama bakın siz
Zhraagk Elinle yapma sargı bezine damlat ve canını yakmadan sür, pamukla yapma yapışır ve ayıptır söylemesi dışkını iyi temizle mikrop kapmasın dikişin varsa
melegiimm sağ olun, kırkım dolmak üzere zaten ama doktorum bunu kullanmamı söylemedi burada okudum herkes kullanmış. Geç olsa da kullanmakta fayda vardır diye düşünüp aldım
melegiimm Zhraagk evet bir haftalıkken gitmiştim bi sorun yok dedi, bende bakıyorum aynayla bi sorun yok acı falan da hissetmiyorum ama yinede dikiş yerlerine kullanmak istedim
Zhraagk melegiimm çok zaman geçtiyse ve yanma olmuyosa dikişlerin döküldüyse gerek yok ama dikişlerin hala duruyo sür için rahat olsun ben dikişlerim dökülene kadar kullandım sonra kullanmadım
melegiimm 36 gün oluyor, bayağı geç kaldım kullanmak için sanırım. dikişlerime bakıyorum aynayla kızarma morarma ya da şişlik yok sadece biraz iş yaptığım hareket ettiğim günün akşamında yanma hissi oluyor birazcık o yüzden de kullanmak istedim
Ayse-1987 Papatya çayını 2 litre kaynamış suya bırakıp dinlendirin sonrada taretlenin enfeksiyon ağrı sızı sıfır peçete kullanmayın dikişlere takılıp enfeksiyon kapabilirsiniz bana ebem böle öğretti sorun yaşamadım 6 hafta boyunca her gece yatmadan papatya çayı ile yıkadım yattım