mmellissa Tecrubeli bayanlar sorum size ben dışarı çamaşır asmaktan nefret ederim sebebi ise çamaşırda dışarı kokusu oluyor ve asla yumoş kokusu kalmıyor bunun bi cözümü var mı ya o koku olmaması için neler yapılabilir yada çözümü yok mu 😂
Buseniz_02 mmellissa çokmu bekletiyorsun bazen çok bekleyince is kokuyor evet çok kötü bir koku giyilmiyor bile ama bazende yumoş kokuyor bende dışarı asarım arada,, havanın o anki şeyi heralde
Emine_elis mmellissa çamaşır güneş görünce yumos kokusu kalyr bide yumos mavi olanda fln gitmiyor kokusu bn onu kullnyrm gece fln asınca illa ki duman kokusu siniyor
mmellissa Mercece12 😂😂 ya zaten yaz kış evin bos odası vardı orda asıyordum şimdi bebiş olunca onun odası oldu odada kucuk oldugu için asacak yer kalmadı oyuzden mecbur dışarı asıyorum hatta dışarıyada askılığı daha yeni yaptırdık o derece nefret ederim dışarı sermekten hiç gerek duymadım yaptırmayı oyuzden 😂
Berilsmom13 mmellissa yani bende dışarı asarım hiç öyle dışarı kokusu olmaz kuruyunca bekletmem toplarım. Ter kokusu benzetmesi çok alakasız olmuş :)
mmellissa Berilsmom13 gercekten böyle çok pis bi koku oluyor acaba etraftaki sobalı evlerin kömür kokusu mu siniyor üstüne diyede düşündümde bilemiyorum yani
mmellissa Buseniz_02 daha bir kere astım sadece ondada hava kapalıydı kurumadı diye gecede kaldı dışarda sabah hemen topladım evet uzun kaldı yani nerdeyse bir gun kaldı bidahakine geceye bırakmadan toplayayım birde öyle deniyeyim bakalım gercekten gitilmeyecek derece kötü kokuyo
mmellissa Emine_elis bn yumuşatıcı olarak peros kullanıyorum cok kalıcıdır ama dışarıya asında deterjandan eser kalmadı😂
Mommyhann mmellissa hava kararmadan çamaşırları toplamak lazım sis kokusu sarıyor yani gündüz sabahtan asmak lazım annem hep toplatırdı
Emine_elis mmellissa sen hava güneşli iken kurut cnm kaynanam beyazları bile güneşe asıp mikrobunu alsn derdi☺️
Turkkahvesi_ mmellissa yumuşatıcıların çok zararlı olduğunu duymuştum. Sinir sistemine ve cilde zarar veriyormuş. Kendimde hiç kullanmam. Temiz olduktan sonra yumuşatıcı kokmayıversin
mmellissa Turkkahvesi_ bende aksine yumuşatıcı kokması için elimden geleni yaparım haklısınız zararlıdır illa ki ama zararlı olan o kadar cok şeye maruz kalıyoruz kii yumuşatıcı cok masum kalır yanlarında bende mesela parfum kullanmam yumuşatıcının kokusu benş daha cok mutlu ediyor 🥰 ya da deodorantlarsa cok zararlı ama mecbur kullanıyoruz
Turkkahvesi_ mmellissa evet haklısınız valla zararlı olan birçok şey var hepsinden korunmamız imkansız elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende. Bende yumuşatıcı yerine koku kullanıyorum mesela. Parfümlerin kokusu da bana ağır geliyor. Kokular hem alkolsüz oluyor hemde çok güzel ve kalıcı oluyor ☺️