Ardenaden irem066 gaz olmasa oglumda olmaz sut urnmeri baklagiller yumrta tavuk hic birni tuketmiorm sebze agirlikliyim 2 aylik olacak sabaha karsi basliyor ikinmaya dusn yani
irem066 Ardenaden oğlumda çok gazlı alttan çıkarmasına rağmen tam olarak rahatlayamıyor ne zaman bıtecek bıkmıyorum
Ardenaden irem066 inan bnde bilmiorm saabaha karsinartikmkucsgma aliyirm.koltuga uzaniyorm oglumuda battaniyeyle kendime bagliorm kucagmda yatioriz kioirdarsa hemen pispis diorm sirtina uyuyorz bida
irem066 Ardenaden çok zormuş kuzum hızımkı uyuyorsa kısa kısa hemen uykusu geliyor kısa kısa uyuyor gece çok uyanıyor uykudan hırdey anlamıyoruz gündüz neysefe
irem066 Ardenaden bak ben nasıl rahat ettim şu manuel hareketle sallanan ana kucagını aldım çoğu zaman orda mayışıyor ve çok sevdı ondan oncesı nasıl oyalıyormusuz diye düşünüyorum sıddetle tabsıye ederim sızede
irem066 alpinannesi__ doktorlar ne dıyor halen sırtına masajmı yapıyorsunuz nasıl çıkarıyorsunuz gazını
alpinannesi__ irem066 gaz çok sıkıştırdığında ayaklarını karnına doğru uzatıp çekiyorum birde YouTube da ı loca yolu masajı var onu yapıyorum