Beyzaaktas Kizlar oğlum 8 aylık olacak ve doğduğundan beri park beşiğinde uyutamadım alıştıramadım. Şu anda da dönüyor sürekli ve uyanıyor. Bu beşiğe alıştı sıktığı için rahat hareket edemiyor ve bunda uyuyor. Ama artık beni çok zorlamaya başladı her gittiğim yere bunu götürüyorum ve büyüdükçe beşik çökmeye başladı haliyle. Bu beşiğe çok bağlı ve yapabilirim nasıl bıraktırabilirim. Uyku arkadaşı aldım yok beşiğinin yanına yastık koydum yine yok ne yapacağımı şaşırdım artık
Nursensglk Beyzaaktas merhaba benimde böyle bir sıkıntım vardı ilk zamanlar puset yada kendi yatağında uyumak gibi sonra bi gün misafirliğe gittim pusette sığmıyor yatamıyor dedim böyle olmıcak uyku eğitimi aldım artık istediğim yerde uyutabiliyorım
GayeAlparslan Beyzaaktas bende hamak beşiği 8-9 aylıkken bıraktım çıktü iyice ve dönerken düşücekti artık ilk 1 hafta falan çok zordu sürekli uyandı sallanmak istedi am zamanl alıştı sabredersiniz alışıyorlar
Beyzaaktas Gazlı kolik bir bebekti o yüzden bu beşiği önernişlerdi öylelikle aldım ve şimdi de bırakamıyoruz
Dlk55blt-rdvn Beyzaaktas ben de uyku eğitimiyle düzelttim tam olarak sizin gibiydim hatta 13. Ayına kadar zar zor dayandık sonra eğitmle her yerde uyuyor
Beyzaaktas Nursensglk nasıl geçti süreç faydası var mı gerçekten. Geçen araştırdım 2 hafta sürüyormuş ve 4bin tl fıyat söyledi çok fazla geldi
Sare_nuhaninannesi_05 Beyzaaktas ben de pazartesi günü alacağım inşallah 1 hafta uyum haftası içindeydik bu süreçte oda vs ayırdık ücreti 3.500₺
Sare_nuhaninannesi_05 Beyzaaktas şuan uyum haftasındayız pazartesi günü eğitime başlayacağız güzel geçti uyum haftamız odamızı vs ayırdık 13 aylık kızım gece beslenmesi vs keseceğiz inşallah.
aslanmom12 6 aylık olana kadar hamak beşik kullanıyorduk o kadar alışmıştı kı gece bıle kalkıp sallamamızı istiyordu memlekete tatıle geldim risk alıp yanımda getirmedimm kucakta pışpış yapıyorum bazen de ayakta hafifçe sallıyorum