Beyzatlass 7 aylık bebeğim hastalıktan ötürü emzirmeyi sonlandırmam gerekiyordu ani bir şekilde bebeğimi kademesiz mamaya geçirdik sma optıpro ama kusura bakmayın kakası çok sert kabızlıga doğru gidiyor ne yapmam lazım
Beyzatlass Beyzatlass kuru kayısı verdim mamasına zeytinyağı koydum bir ölçek az koyuyorum mamasını su içirmeye çalışıyorum çok içmiyor ek gıdada alıyor ne yaoacam bilmiyorum ıkınıyor kaka yapacağı zaman avaz avaz ağlıyo
Beyzatlass minikveannesii ani geçişten kaynaklı olabilir mi peki hangi mamayı önerirsiniz ben anne sütüne en yakın sma diye bunu aldım
minikveannesii Beyzatlass ben de aynı geçiş yapmak zorunda kaldım hatta kendi sağlık problemimden dolayı sütten kesmem gerekiyor tedavi görmem için Bebelac Gold kullanıyorum tavsiye ederim çok memnun kaldım
girlmam Beyzatlass iki ay kdr emzirebildim bn göğüs uclar yara oldu sonra mastıt derken sütum iyice azaldı silikon uclada olsa bebeğimi emzirdim sonra mama ya geçtik Aptamil ile bize hiç yaramadı bu hip combiotic gazlı bebekler içinmiş onu aldık rahatladi bebişim