O1Anne Kızlar yarın misafir çağırdım Fırında sebzeli tavuk Etli Güveç Pilav Havuç tarator Çorba Yapacağım inşallah sizce güzelmi menü yada alternatif fikirler sunun bana😅
Baklavanida O1Anne menü güzel de sebzeli tavuğu sevemedim ben bir türlü misafire de uygun mu bilemedim
Babygirll O1Anne menünüz güzel ama tavukla et aynı menüde olurmu ben ikisini aynı anda yiyemem diye soruyorum 😬
ejdermeyvelilahmacun ejdermeyvelilahmacun bu arada keşke şöyle bi menüye misafirliğe gitsem. mis miss 🫰
O1Anne ejdermeyvelilahmacun tatlı var eşim dışardan alacak evdede biraz ıslak kek var ama iki gün oldu yapalı sanırım ikram etmicem onu biraz yanına kurabiye yaparım
findikfarem O1Anne et ve tavuk aynı anda olur mu bilemedim ama misafirlerinizden birinden birini yemeyen var diye de seçmiş olabilirsiniz bi de tatlı 🍫
Cicektebenimcicekligunlerde Bazı misafirler yemek seçebiliyor.Et yada tavuk yemeyen olunca bende ikisini yapıyorum @O1Anne tatlı eksik sadece misafirimiz mı gelirken alacak yoksa yazmadınız mı? 🌸
Eylulece35 O1Anne bana aynı güne et ve tavuğu bi arada yapmak mantıksız geliyo uyumlu uygun değil . Bi ana yemek çorba pilav salata mezeler ve börek tarzı bişeyle daha iyi olur. Davet sonuçta.
_tuuggcce_ O1Anne etli güveç veya fırında sebzeli tavuk. Menü güzel ama bunlardan birini seçim sadece bence. Hem et, hem tavuk aynı anda olmuyor bence 🫶🏻 ekstra salata da yapabilirsiniz. Havuç taratorda meze olur.
Ozra O1Anne bence tavuğu şptal edip onun yerine ortaya börek gibi bir şey yapabilirsiniz birde tatlı salata ekledinizmi tamam bence menü