fatosarsal asiltugce huzursuzluk,gaz,mukuslu sesli kaka,kusma,karın guruldaması,egzama… Allah kolaylık versin alerji çok zor maalesef😞
Nesgul asiltugce 5 ay 5 günlük falandı kanlı kaka yapıyordu mukus vardı cok fazla ve cok zorlanıyordu kaka yaparken uykuları kısaydı ve aşırı huysuz oluyordu. Kaka yaptıgı an direkt pişik oluyor Sütümden geçtiği icin bende yemeği bırakmak zorunda kaldım. Şuan iyi çok şükür 🙏
melisimm_ asiltugce mukuslu kaka, bir kere kanlı kaka yaptı, atopik cilt, sürekli ağlama, huzursuzluk.
Ardenaden Bizde sadece geçmeyen piisk oglumda yani yara sekline dosnusen bir gecede pisik ve az az kaka yapmk. Kizimdada vardi onda kasta kulaknarksi sacta konak gece baslayan gaz sancilari.vucutta kizariklik mukuslu kaka idi
gulcansvml Bizde daha yenidopansa varmış biliniyorduk 2.ayda anladık geçmeyen dirençli pişik mukuslu kanlı kaka cıvık böyle sarı renkli gaz sancıları ciltte kızarıklık
asiltugce Nesgul suan geçti mi sadece süt ve süt ürünlerine mi oldu alerjisi çapraz reaksiyonlarda gösteriyorlarmış onlarda oldu mu
Nesgul asiltugce malesef geçmedi, inek sütüne ait hic biseyi yemiyorum artık bende yediğimde yine kakasında kan ve mukus görüyorum. Keçi peyniri ve sütü tüketiyorum.
nurseemom 2 aydır mukuslu sulu kaka yapıyordu 4 gün önce de kan gördük kakasında halada devam edıyor kan. Süt ve süt ürünlerini kestirdi doktorumuz ama baska bısey kesmedik siz neler yemıyorsunuz ne yaptınız acaba?