sbck Şimdiye kadar hipp, sma comfort ve bebelac gold denedik bebeğim hippin tadını sevmedi içmedi comfort ve bebelac gold ilk bir hafta iyiydi bir haftadan sonra ikisi de bebeğimi kabız yaptı kabız yapmayan mama önerisi olan var mıdır
meryem_kmr sbck bende baya denedim şu an bebivita deniyorum bebeğime, 2-3 gün oldu şimdilik iyi gibi. İlk bizde hipp kullandık ay berbattı resmen, bebeğimi çok zorladı 😢
arenn23 sbck ard arda bu kadar mama denersen kabız olması çok normal bebişim ben hipp kullanıyorum hiç kabız vs yapmadı ama reflğ olduğu için hem hipp hemde ar mama kullanıyoruz doktorum mamaya alışana kadar kabız yapabilir dedi 1 hafta deneyip kabız oldu demek birazcık saçma geldi bana 1 ay bebeğin o mamaya alışması lazım
sbck meryem_kmr sizde de bi süre kullanımdan sonra kabız yapıyor mu peki çok zorlanıyorum ya bebeğim yapamadığında bir süre sonra içtiği sütleri kusmaya başlıyor
newmom23 meryem_kmr kakasını yaparken zorlanma var mı.Bende hipp kullanıyorum ama kakası gelince geceden ıkınmaya başlıyor sabaha ancak yapıyor sabaha kadar uyuyamıyor yavrum.
sbck newmom23 kakasını yaptığı dönemde zorlanma olmadan yapıyor ama yapamadığı dönemde uykusunda bile ıkınıyor yine de yapamıyor hiç
sbck arenn23 doktoruma durumu söylediğimde iki gün sıvı alımını arttır devam ederse mama değişikliği demişti
newmom23 sbck benimde aynı mı kakasını yaparken hiç zorlanmıyor ama yapana kadar da ıkın ıkın mahvoluyor yavrum 😔