beyzadodo Evde yarin lahmacun yapmayi dusunuyorum ama tam tutuyor dediginiz ic harc tarifiniz varmi acaba birksc defa denedim tutmadi
Eylulece35 beyzadodo bol soğan kıyma. Sarımsak,maydonoz, kırmızı biber yeşil biber, domates,salça, bi tane patates, baharatlar ( hepsini robottan geçir en son yağ ve biraz su ekle
Sudee00 beyzadodo Canım ben klasik yapıyorum göz kararı herşeyi yıllardır evde hazırlayıp içini fırına veriyorum işte kıyma soğan yeşil biber kapya biber domates maydanoz soğanı sarımsak bol koyuyorum biber domates salçası tuz baharat işte bilemeden geçir zeytinyağı koyuyorum hafifte suyla yoğurup sulu şekilde bırakıyorum
Ozooo beyzadodo kıyma Domates Biber kırmızı yeşil Baharatlar Maydonoz Biber domates salçası Soğan sarımsak
ArassMom_ beyzadodo Genelde göz kararı yapıyorum ölçüleri ama malzeme olarak Kıyma Soğan Sarımsak Yeşil - Kırmızı biber Domates Maydanoz Salça (Biber Salçası ) Sıvı yağ Baharat Salça ve yağ dengesini güzel ayarlarsanız çok güzel olur. Genelde bu malzemelerle yaparım herkes aşırı beğenir 🤗
cokisimvardahacocukuyutucam beyzadodo kim ne tarif verir bilemem ama içine azıcık robottan çekerken alzemeleri tereyağı atın.
yavrupotuncek beyzadodo kıyma bol olursa çok güzel olur içine kırmızı ve yeşil biber soğan sarımsak maydanoz domates salça Yağ olarak kuyruk yağı varsa mükemmel yapar ama her damak zevkine uymaz tereyağı severseniz tereyağı koyabilirsiniz ama sıvıyağ koyacaksaniz biraz yağlı ve salçalı olması mükemmel yapıyor ama benim için en püf nokta sarımsak bizim bulundugumuz şehirde de zaten heryer sarımsak koyar