Ardenaden Bazi kadınlar erkek icine grdgnde bosalir bazilari klitorisi uyraildgnda bosalir elle fln.dalga gececk bi durum yok ulkemzde her kadin bilmior hatta cogu evmi kadin hayatnda bilse bile boşalmiyor numara yapior esine
tazeanne98 Azizeumut11 öncelikle kadın olarak vücudunu tanıyor musun bınu bi düşün. Bizim boşalma noktamız klitoris. Misal orayı uyarak şeyler yapıyo musun ilişkide istekli misin? Bunlar büyük faktör
Azizeumut11 tazeanne98 kendim hiç yapmıyorum ilişkide haz alıyorum ama boşalma gibi bişey 4 yıldır olmadi
tazeanne98 Azizeumut11 kendin yapman kötü bi şey değil ki ilişki esnasında da elle uyarabilirsin kendini bide şahsi düşüncem ben ilişki esnasında boşalmak gibi bi zorunluluk görmüyorum. Çoğu kadın rol yapıyor bu konuda istersen eşine boşaldım de o da rahatlasın sende 🤣
Kayra_68_aksaray Prensesannesii44 Tombikdonerartikcokpahali Prensesannesii44 Tombikdonerartikcokpahali KaynanaYiyen Prensesannesii44 caniminikizleri yorumlarınıza bayıldım kızlar🤣🤣🤣🤣
Sudee00 Prensesannesii44 Malatyanın neresindensin canım orda mı oturuyorsun? Neyse ben bu posta yorum yapmayacam😂
Prensesannesii44 Sudee00 haha Bingöl’de oturuyorm iş nedeniyle. Eşim çöşnük ben aslen arguvanlıyım ama Paşaköşkünde büyüdüm
durukusmom Azizeumut11 evet ama eğer hayal ettiği şey kendisinin boşaldığı gibi yoğun sıvıyla bir boşalmaysa öyle bir şey kadınlarda olmuyor. Tabi ki kadınlar da orgazm olur. Bu konular ayıp değil eşiniz de gayet düşünceli bence çoğu erkek partnerinin alacağı zevki önemsemiyor maalesef
Ardenaden Iki cesit bosalma var birisi vajinal birisi klitoris.vajinal esinin icine grip cikmasi sonucu olr ki bu ulkemzde cok zor .dgri klitoris oksadiginzda siz yda eşiniz olr.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Azizeumut11 Dr. Gökçen Erdoğan var onu takip etmeni öneririm . Her kadında olmuyor bu malesef