ctml1901 Kızım 2 ay 3 günlük az emiyor sonra hemen acıkıyor meme istiyor kaşıkla vermeyi denedim o zaman da az içti sütü biberonu zaten almıyor biberonla içince geri çıkartıyor ne yapmam gerek bi problem mi var emme yada yutmasinda acaba ahhh annelik ah
nazalex ctml1901 normal annesi midesi çok küçük hızlı boşaltıp dolduruyor 3. Ayda böyle geçebilir. Artık 4. Ayda aralık 4-5 saate kadar çıkabilir
ctml1901 MonicaGellerCB hayır meme reddi yok sadece az emiyor sonra tekrar emmek istiyor doymuyor tabiki az emdiği için neden böyle oluyor anlamadım birde emmesi çok güzel demişsiniz ne anlamda
MonicaGellerCB ctml1901 emzirmeniz çok güzel yani. Memeyi tutması anlamında. Kısaca sürekli emiyor yani? İşte maşallah çok güzel bir şey. Benim bebeğim de o aylarda mememi hiç bırakmıyordu. Afedersiniz tuvalete bile gidemiyordum. Doktoruma söyledim. Ne güzel işte sağlıklı bir bebek dedi. 🌸☺️❤️ Atak geçiriyor.
ctml1901 MonicaGellerCB iste sürekli emiyor ama az emiyor bırakıyor tekrar emmek istiyor bende acaba beslenme bozukluğu falan mı var diye korkuyorum
MonicaGellerCB ctml1901 sanmıyorum ama doktorunuza gittiğinizde sorun mutlaka. Hatta bakın şöyle yapın. Emzirirken ayağa kalkıp yürüyün. Belki daha çok memede kalır.
MonicaGellerCB ctml1901 umarım. Rica ederim. İnanın geçiyor ve her hafta güncelleme geliyor bebeklere. 🥲 Sağlıkla büyütün bu arada. Dediğimi de yapın olur mu? Ayakta gezerek de emzirin. Bol bol emzirin bir şey olmaz. Zaten bir gün de gelecek meme reddi yaşayacaksınız. 🥲🥲 O yüzden bugünlerin tadını çıkarın.☺️❤️