Deletedmom_117 Minikomom Var gibi duruyor benimde erken gebelikte bu şekilde çıktı düşük yaptım ama 🥲🥲Sağlıcakla gelsin minnik
Bebeginibekkleyenn Minikomom baya gecikmiş ama çizgi cok ince kimyasal veya kötü bir gebelik olabilir
Busedemirefem123 Minikomom evet canım hamilesin bende hamile olduğumu öğrendiğimde önce çıkmadı bi 10 dakika sonra böyle hayalet çizgi olmuştu belli belirsiz anlayamamıştık kan vermiştik hamile olduğumu öğrenmiştim bebeğim şu an 2 yaşında 🩵
Minikomom Bebeginibekkleyenn Hemşire arkadaşıma gönderdim oda daha yeni ama negatifte olabilir dedi bekle diyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Pazartesi günü kan verin. Bugün bende yaptım test, çok şükür korktuğum başıma gelmedi 🤲
Minikomom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala eşim yarın gidip verelim diyor insan böyle olunca tuhaf oluyormuş
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Minikomom Gerçekten öyle. Kızım daha 10 aylık olcak, öyle bir şey olsa naprım bilmiyorum, birde 3 yas oğlum var. Zaten Doktorlar da bir daha erken gebe kalırsam riskli bir durum olabileceğini söylemişlerdi.
Edininannesii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay benim de hamileliğimde ilk böyle Çıkmıştı bir kaç gün sonra kıpkırmızı oldu. Hayırlı olsun 💖olmasaydı silik bile olmuyor hiç çünkü