asrinhatasi 0302 denemelere daha başlayamadım. Bayramdan sonra inşallah. Konular bitti ufak tefek eksiklerim var test kitaplarında yanlışım çok çıkan konular var bayrama kadar onları halledicem inşallah
Prensesannesii44 0302 her sey istediğim gibi çok şükür inşallah emeklerimiz boşa gitmez. Bu sene çok emek verdim 2 saat uykuyla durduğum oldu ama çok şükür emegimin karşılığını fazlasıyla alıyorum sınavda da inşallah aynı şekilde karşılığını alırım
0302 Kediperest önceki yıllarda çalıştığımdan not defterlerim var temelim var denemelere geçmek istiyorum artık ama netlerim düşük çıkıyor
0302 asrinhatasi bende yani yeni başladım yanyışlarım çıktığını gördükçe acaba erken mi başladım diyorum
0302 Prensesannesii44 sizin yorumlarınızı birkaç postta görmüştüm emeklerini in karşılığını alırsınız inşallah
0302 Prensesannesii44 erken başladım çalışmaya ama 25 aylık oğlum uyudukça çalışıyorum bazen iki bazen üç saat ancak çalışabiliyorum siz nasıl çalışıyorsunuz
asrinhatasi 0302 aslında ben geç kaldım. Bir de bayram sonrası memlekette çalışmaya devam edicem o yüzden süre tutup bişeyler çözemedim daha. Ne kadar çok pratik o kadar iyi yanlış çok çıkabilir ama onların analizi önemli. 🌸
Prensesannesii44 0302 benm günde 7 saati buluyor son bir buçuk aydır 7 saate düşürdüm 9 saat çalıştığım oluyordu
0302 Prensesannesii44 bravo hem ev işi hem çocuk hem ders inşallah ilk atamada atanırsınız bölüm neydi sizin