alya0 Emzirirken hangi sıklıkla takıyorsunuz sürekli takmam mı gerekiyor bide temizliği nasıl yapılıyor
iremisteya alya0 sürekli takmak gerekiyor diye biliyorum temizliği de kaynar suda bekletilerek oluyor ama göğüsleriniz büyükse hiç önermiyorum ben hiç kullanamadım çünkü göğüsüm ve sütyenin baskısıyla göğüs ucumun kahverengi halkasını kesiyordu hep 🫣
Malaga alya0 ilk zamanlar çok sık kullandım göğüslerim yara olmasını engelledi.Şimdi 53 günlük bebeğim gerek olmadı kullanmama. Karbonati döküp ovuyorum gümüş olduğu için sonrasında ılık suyla yıkıyorum öneri olarakta böyle yapmamı soylemislerdi
Ballilokmam11 alya0 ben ilk zamanlarda surekli kullandım emzirmedigim zamanlar hep takılırdım hiç yara olmadı o sayede 2-3gune bir yapabilirsiniz karbonat ile suyu macun gibi yapıp temizliyordum nette tam tarif de var
alya0 iremisteya yok memnunum onda sıkıntı yokta ne kadar sıklıkla kullanmam gerekiyor onu merak ettim
iremisteya alya0 sürekli kullanın diyordu bi yazıda öyle okumuştum akan süt göğsünüzü iyileştirsin diye 🫡