JollyBaby ceriio Kelepceli kalıp var bende olur o zaman onla? Ne bileyim bazen ölçülü oluyor ya kaplarda tariftede tart kalıbinda yapmışlar sanki. 🥲
ceriio JollyBaby küçük borcam varsa olur ama normal büyük karelere az gelir ölçüler evet. Kelepçeli kalıbın da çok büyük değilse olur çünkü tart kalıpları da hemen hemen bazı kelepçelerle benziyor. Hatta bir kaç kere kelepçeli tart kalıbı görmüştüm 😅
kutayibrahim lceLady bugün magnolia yapıcam hem basit hem hafif ve lezzetli. Ciğerin sotesi de çok güzel olur. Ben önce hafif su koyup pişiriyorum pis kokusu gitsin diye sonra suyu süzüp soğan biber baharatla kavuruyorum
pivpivpivahmedmuhsin lceLady Dr. Oetker’in cheesecake yap diye bir ürünü var. Onu alıp yanına da meyve sosu ve kakaolu petibör alıp cheesecake yapabilirsiniz. Hem çok pratik hem de çok lezzetli. 🌸
Balyanak_19 lceLady Karpatka tavsiye ederim muhakkak deneyin hem kolay hem çok lezzetli deneyin bence
Alerjikrinit lceLady bana göre basit tatlı; un helvası , yalancı tavuk göğsü bir de bisküvili pasta 🤣
birinsan14 lceLady ben çok ani tatlı isterse canım magnolia yapıyorum bisküvi meyve muhallebi. İrmik helvası da güzel olur hızlı
gurbetcimami lceLady irmik helvası yapabilirsin acayip kolay 5-10 dk kavuruyorsun sadece şerbeti de döktün mü bitti yaptığım tarifi atabilirim istersen ben servis aşamasında ısıtıp içine dondurma koydum her şeyi beğenmeyen eşim satsan satılır o derce iyi dedi 😂
gurbetcimami Sonsuz18 https://www.nefisyemektarifleri.com/meshur-helvacilarda-yedigimiz-macun-kivaminda-irmik-helvasi-videolu/ Bu tam tarif yorumları da çok iyi kesin dene çok güzel
limonkolonyasi lceLady supangle ,irmik helvası ,un helvası,sufle,tavuk göğsü suan aklıma gelen en pratik tatlilar 😅