Gundogduu Kizlar bi kac gundur bebegimin idrarında kötü değişik bi koku hissettim hemen doktora randevu aldim idrar tahlili verdik sonuclar da dirençli bi mikrop üremis malesef doktor tekrardan sonda ile bidaha bakalim idrara dediler yine aynı sonuç kötü çıktı ☹️ kanı temiz çok şükür yoksa yatış olacakti 5 tane iğne vermişler '' SULCİD'' Bebegi aynı şekilde olsn varmı acaba
Mahinursmr Gundogduu benim kızımda idrar yolu enfeksiyonu oldu tek belirti kilo almıyordu o ay sadece 30 gr alınca doktoru idrar kültürü yapılsın dedi ve kızımda da çok önemli bir enfeksiyon çıktı 7 tane iğne oldu ama iğnenin adını hatırlamıyorum iğneler bittikten sonra tekrar kültür verdik şükür temiz çıktı iyileştiği ayda kilo almaya başlamıştı korkmayın bende ilk duyduğumda çok korkmuştum benim kızımda çıkan enfeksiyon saf suda bile üreyebilen bir türmüş verilen ilaca göre hemen kendini değiştirebiliyormuş ilerde sıkıntı yaratabilir demişti şükür geçti
-Rukis06- Gundogduu benim 2 aylık kızımda da vardı genta 40 antibiyotik iğne kullandık şükürr geçti korkmayın ilaçlar hemen etki ediyo bizim uzayan sarılık var kanlar temiz idrarda enfeksiyon çıkınca sarılığı enfeksiyona bağladı doktor
Gundogduu Ozlmre huzursuzluk durup duruken aglama hali vardi ilk önce cocuk doktoru bakti sonra acile yonlendirdiler antibiyotik iğne verdiler korkuyorum ☹️☹️☹️
Gundogduu Aysimaahmet kötü koku hissettim ve huzursuz du gerçi doğduğundan beri huzursuz ama kucakta falan sakinlesmiyor du bazen bnde götürdüm hemen doktora
sdsd benimde kızımın idrarı kötü kokulu, uykudan ağlayarak uyanıyor, huzursuzluk var, sürekli emmek istiyor ,kötü kokulu idrar enfeksiyon belirtisi mi
Mahinursmr Gundogduu geçer geçer siz içinizi ferah tutun iğneler hemen etki ediyor çok geçmiş olsun 😊
Gundogduu -Rukis06- geçmiş olsun canim cok zor bebegim durup dururken ağlıyordu bnde dişe bağlıyorum ve zaten dogdu dogali huysuz diyordum keske erken farketseydim