44000 Kızlar doğumdan 2 ay sonra sağlık ocağında tahlillerime baktirdjm kendi isteğimle triotlerime de bakılmasını istedim sonuç degrlerim karmakarışık dahiliyeye gönderdi doktor ordada tekrar herseyime bakıldı triot iltihablanmasi dendi ilaç verdiler emzirdigim için en düşük dozda bı ay kullandım deprem oldu ondan sonra gidemedim zaten bakılmıyordu şuan bebeğim 18 aylık tekrar gittim değerlerim yüksek çıktı doktor 1 ay bekleyip tekrar gelmemi söyledi degerlerime bakılacak yeniden ona göre tedavi başlanacak bu durumu yaşayan var mı atlatabildiniz mi merak ediyorum birde doğumdan sonra ben çok zorlandım hem çocuğum kolik bebekti hem kayınvalidemin baskıları hakaretleri eşimin anlayışsizligi çok içime attım çok şeyler yutkundum şuan ozamanlar gibi değilim ama olan bana oldu sağlığım bozuldu bı kere tiroit rahatsızlıgina kv ve eşimin bana yaptığı baskılara yoruyorum inşallah atlatirim ve düzelir sağlığım ve çocuğumu da hala emziriyorum
hsrtt_ 44000 merhaba canım geçmiş olsun ben tiroid hastasıyım ama hamileyken yada doğumda olmadı yaklaşık 18 yaşından beri.İlaç kullanıyorum hergün ihmal etme mutlaka git düzenli tahlillerini yaptır kaç mg alacağını doktor belirler.Bu hastalık strestende oluyor.Ama ilaç kullanımı çok önemli tam teşhiş olunca kullanmanı tavsiye ederim.
44000 hsrtt_ çok teşekkür ederim canım gitcem tekrar ilaçlarımı kullancam inşallah emziriyorum diye tereddüt ediyorum işte birde senin değerlerin yüksek mu düşük mü ne triot olarak geçiyor
hsrtt_ 44000 yüksek çıkıyordu ben hashimato tiroidi hastasıyım ilacı bırakınca geri yükseliyor mecbur kullanmak zorundayım ömür boyu.Emzirmeni etkilemez bu arada hatta tiroid hastasıysan ilacı kullanman daha önemli hamileyken bile kullandım ben bir zararı yok.
44000 hsrtt_ icimi rahatlattin gerçekten çok teşekkür ederim peki senin hangi değerlerin yüksek çıkıyor bende TSH anti tpo anti troglo gibi biseydi sanırım bu değerlerim yüksek cikti
hsrtt_ 44000 benimkide o şekilde zaten sadece tsh bakılmaz şüphe varsa T3 T4 e de baklılır.Anti Tpo dan da bakılması lazım.Siz yine takip edin belirtileri de olur aslında yorgunluk saç dökülmesi halsizlik,üşüme, sürekli uyku isteği gibi.