TospikDefneninAnnesi Kızlar selsm. 35 günlük bebeğim var. Sadece anne sütüyle besliyorum. Ara sora yeşil kaka yapıyor. Mesela günde 1 kere de olsa bezinde görüyorum. Bunun nedeni nedir?
deletedmom2200 TospikDefneninAnnesi yalnızca ön süt aldığı için canım. Bir göğsünü verdiğin zaman sonuna kadar emzirmeye çalış. Yeşil kaka maalesef gaz problemine de neden olabilir ilerleyen günlerde 🤔 sütünün yağlı ve besleyici kısmı arka süt olarak adlandırılıyor bunlara dikkat et düzelir inşallah 🤗
Melike_koc TospikDefneninAnnesi 1 aylık kızım var üç gündür ara ara yeşil yapıyor yarın kontrolümüz var sorcam doktora
Serimzrk Aliim bunun yanlış olduğunu okudum 🤷🏼♀️ Çok sık emzirmekten kaynaklı sindirilemediğinden olur yazıyordu nette
aysegull Melike_koc merhaba benim oğlumda bir aylık bugün bezinde ben de yeşil kaka gördüm. Doktorunuzun neden kaynaklandığını söylediğini benimle paylaşır mısınız.
FilAyk TospikDefneninAnnesi dün aşıdan sonra muayene sırasında doktorumuz eğer yeşil kaka yapıyorsa hastaneye götürün dedi. Sormadım neden diye. Normal de altın sarısı yapması lazım dedi. Bence bi doktora git
TospikDefneninAnnesi FilAyk şimdi gittim. Kakasına baktı doktor. Emdişelenme normal dedi. Eğer sğmüksü kıvamda olursa bu ve kakada kan olursa o zaman endişe duyabiliriz. Arada yeşil olacaktır kakası dedi.
Tugba6336 TospikDefneninAnnesi ben bu sümüksü kakayı bir türlü anlamadım. Netten bakınca oğlumun doğduğu günden beri yaptığı kakayı gösteriyor. 2ay 2 günlük dr da gidiyoruz sürekli bişey yok diyor ama burada hep sümüksü kaka okuyorum zararlı diye
Melike_koc aysegull çok fazla yeşillik yediysen olabilir dedi ama yeşillik yemedim ara ara yapabilir dedi net bişi soylemedi doktor ama devam ederse baska doktora götürcm