tugcecet Ek gıdaya tadımlara 5. Ayda başladık şu an 6 ay 11 günlük olduk iki öğün yediriyorum ama ne yapsam ne yedirsem şaşırıyorum neler verebilirim kahvaltıda ara öğünde çorba olarak tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
Eylul301023 tugcecet kahvaltı da yumurta labne avokado peynir denediyseniz tabi ara öğünlerde meyveli yoğurt sebzeli yoğurt olabilir çorba da karışık sebze çorbaları kabak havuç patates yada ne sebzeleri denediyseniz hepsi olur 🙂
Asuoyku tugcecet Çorba olarak patates soğan havuç bir parça et ya da tavuk haşlayıp yapabilirsiniz. Bokoli ıspanak havuç patates hepsini karıştırıp da yapabilirsiniz.
Eylul301023 tugcecet nefis yemek tariflerinde çok güzel corba tarifleri var bebek kısmında değişik değişik irmik falan koyabilirsiniz zeytinyağı en son üzerine döküyorum ben kaynatmiyorum şehriye falan koyabilirsiniz blenderdan çekiyorum şehriye falan koyunca çok güzel oluyor
Eylul301023 tugcecet yok yiyemez boğazına kaçar yani ben vermem asla çekmeden başkaları napıyor bilmem de