Senazz11 Kızlar kızım 11 aylik 8.200 kilosu var kilo almıyor herkes zayıf buna yemek vermiyormusun diyor o dk laflarını ağızlarına vuruyorum ama içten de üzülüyorum 2 gündür de doğru dürüst yemiyor ve zayıfladı ne yapabilirim ya
Melmus Senazz11 nefret ediyorum cevreden gercekten sizene zayif yada kilolu anneleri boguolar annelerde takio ister istemez bende dahil
Semanur51 Senazz11 süte ekmek bas yedir veya bisküvi benim bebeğim yemediği zamanlar öyle yapıyorum çok severek yiyor biberon kullanabilirse biberona koy kullanmiyorsa kaşıkla dene belki oda sever
birgunes21 Senazz11 yetmiyorsa ne yapsanız da kilo almayacak ya da zorla yedirmeyeceksiniz acaba iştah açıcı bir şey yazamaz mi doktor çevrenin dediğine com takilmamaya çalışin her halükarda yorum yapacaklardır malesf
D_deniz Senazz11 eğer emmiyor ise…. keçi sütü veya jarsey sütü içebilir. Eşim organik ürünler üreten Bi firmada çalışıyor müşterileri bebeklerin kilo alması için jersey sütü alıyor
mehtapppppp Senazz11 kaç kilo doğdu ki benim oğlumda 1 yaşına yemi girdi 8900 kg bana da çok zayıf diyorlar ama ne yaptıysam kilo almıyor artık alıştım da yani çok zayıf denmesine sizde takılmayın herkes herşeyi der
Gul-42 Senazz11 oyle dıyenlere dıyorumkı persentıl tablosuna gore normal dıyorum mal mallllll bakıyorlar neye gore dıyorum ökuzzz gıbı bakıyorlar