Ceerenn Ipektubaa canan karatayı dinleyebilirseniz bir bakın derim o söylüyordu aynı zamanda felç riski çok yüksekmiş hiç tavsiye etmiyor
agustosta Ipektubaa bence bilimsel makalelerden ve bilim kaynaklarından iyice araştırmalısınız bu konuyu ben de instada birinin raporları paylaşıp felç konusunda uyardığını görmüştüm. Ama detaylıca araştırmadan bilinmez tabi.
Ipektubaa agustosta aşının yan etkilerinde felç yazmıyor ama böyle bir söylenti var ne yapacağımı şaşırdım
mommmmy Ben her kadının yaptırması gerektiğini düşünüyorum. Kendi kızıma 15 yaşına girince yaptıracağım . Bende oldum herhangi bir etkisi yok
agustosta Ipektubaa ben de anlamıyorum yan etkisinde yok ama komplkasyonlarda görünüyor deniliyor. Keşke büyük bir bişim merkezimiz oksaydı da gelen her aşı ilaç takviye doğal ürünler araştırılsaydı ordan yayımlanana güvenip itibar etseydik
Ipektubaa agustosta bide şimdi karabük ünv sinde hpv salgını yayılınca aşıya artış olabilir. Benim eşim pozitif ben negatif olduğym için doktorum henen ol dedi