Seydameva aysenurkerem görmedik sadece ventolin hava verdiğimizde kalbi biraz daha hızlı atıyordu oda normalmiş
hunilimomm aysenurkerem bi etki görmedim sadece ventolin kullandım 5 gün oda başka kullanmadık geçmişti sizde yan etki mi yaptı
Tugba3434 aysenurkerem ne kadarlık bebegınız? Ventolin şurubu dıkkatlıce verin kalpde hızlı çarpıntı ritim bozukluğu yapıyor hatta burda bi annede yazmış biraz önce okudum yüksek çarpıntıdan tekrar doktora goturmuş ventolin sebebıyle
aysenurkerem hunilimomm ventolinden değil de sanırım klamoks şurup yan etki yaptı 3 kez kustu bebeğim bugün ilk kez kullandık
hunilimomm aysenurkerem olabilir bizim de bi suruba alerjimiz vardı şimdi adını unuttum onu içinde kusuyordu bi iki damla ya gitti boğazında ya gitmedi sabahına döküntüleri başladı meğer alerji yapmış
aysenurkerem incidenizzz kullanmayı düşünmüyorum daha çocuğum çok ağladı 3 kez kustu rahat etti daha vermek istemiyorum şurup
aysenurkerem Deren_Hatun sanırım bende tam anlamıyla bilmiyorum hangi ilaç dolasıyla ama annesini takip ediyorum Allah sabır versin. Rabbim kimseye göstermesin bizlere de inşAllah
3evlatAskm hunilimomm bizim hastanede yatarken klacid antibiyotik alerji yaptı çıktık hastaneden doktor klamer yazdı yine alerji yaptıgi galiba yüzü falan hep kızarırlar çıktı
Kaktuskadin kurabiye canım bende 3 gundur kullnıyorum buhun dokuntı oldu ç ondan mı acaba enfeksouon var kulagında onun için Vermıstı doktor
hunilimomm 3evlatAskm evet bizimde yüzü vücudu kırmızı beneklenmisti alerji şurubu ve damla verdi gecti
NurrC aysenurkerem 43 günlükken kullandık. Ventolin havayı serumla açman lazım. Dozunu iyi yaparsan zarar vermez.
Sakura-chan aysenurkerem klamoks bebeğimi baya ishal yapmıştı. Ama doktorlar normal ishal oluyorsa probiyotik içireceksin dediler