MademoiselleZengin55 Kızlar doğal yollarla öksürüğü durdurmayı başaran varsa benimle de paylaşabilir mi?🙏
Gizmokzilla MademoiselleZengin55 sarımsağı rendeleyip zeytinyağına koyup bir kaç saat bekletin. Sonra sadece yağ kısmından alıp bebeğinizin ayak altına sürün ama sarımsak kısmından sürmeyin sakın ayak altını yakabilir bebeğinizin. Ben üstüne de 2 3 kat çorap giydirip yatırıyorum baya faydası oluyordu 🌸
Aptalllarsizi MademoiselleZengin55 yetişkinler için pekmez ve limonsuyu karıştırıp için 1 günde geçer çocuklar için sadece ilaç öneriyorum ama çocuk büyükse verilebilir
Turuncukafa15- Aptalllarsizi sarımsak deneyın ııkı kızımda da bu kış ilaç içmedık . Evım de oksrk grıb ilçları yok.
cinarinannesi023 Burdan bı arkadaş yazmıştı bana bende bir ay önce aynı postu açmıştım pekmek tereyağı yap demişti gerçekten çok fayda etti denemenizi tavsiye ederim 😊
mamanveutdormir MademoiselleZengin55 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı pekmez. pekmez kaynayana kadar ocakta kalsın sonra tereyağı ekle çok soğutmadan dayanabildiğin ılıklıkta hepsini ye. eğer bebeğin içinse ben kızıma yaptığım karışımdan 2 yemek kaşığı veriyorum sadece bileğimi yakmayacak sıcaklıkta ayarlayıp
KuzeyinAnnesi03 MademoiselleZengin55 soğuk serum fizyolojik verin nebiliztor makinanız varsa çok iyi geliyor bide baş ucuna yarım soğan üzerine karanfill batırın uyurken koyun
asam MademoiselleZengin55 doktorlar oksurugun vucut mekanizmasi oldugunu soyluyolar o yuzdenbkesmeyi onermiyolar canim eger cok uzun suredir yoksa kesmeye calismayin bnce uzun suredir varsa bi doktora goturun mutlaka
MademoiselleZengin55 KuzeyinAnnesi03 Bugün götürdük doktora.Bronşit olmuş maalesef 😥Günde 2 kez hava vericez.Umarım düzelir de kesilir şu öksürük.Benim içim acıyor artık 😥