Ebaan Selam kızlar bugün iftara ingiliz arkadaşlarımız gelecek onlara hem bizim lezzetlerimizden hem kolay hem de onların beğenebileceği bir menü hazırlamak istiyorum. (Kolay dedim bebeğim benden asla ayrılmıyor eşimde dahi durmak istemiyor) önerilerinize talibim💖
Gul-42 Ebaan ben suan sütlaç yapıyorum misafırım gelecek esım et yapacak bende pılav mercımek corbası yapacagım buzlukta sarmam ve lahanam var onu pişirecegım hazır borek aldım onu pişirecegım ıste yanınada salata cocukla ancak bu kadar😀
Aybirkorunbe Ebaan Merhaba canım ben de Amerikadayim Amerikalı misafirlerim geldiğin de biz genel de BBQ tercih ediyoruz çok severler Amerikalılar ekstra olarak ben salatalar yaparım çeşit çeşit bence güzel bir menü siz değil eşiniz uğraşsın 😂 Ve sadece salataları yapmak size kalsın güzel bir közlenmiş patlıcan salatası ezme haydari gibi mezeleri tercih edebilirsin
15022022 Ebaan mercimek veya tarhana çorbası, fırında veya tencerede sebzeli et, pilav, fırın sütlaç veya revani, gavurdağı salata , zeytinyağlı barbunya, yoğurtlu bir meze, komposto
Ebaan Gul-42 Ayy sütlaç olabilir ben de magnolya düşünmüştüm pilav ve mercimek çorbasında karar kılındı ama yaptak sarmasını hşç sevmediler 🫣
Didem0101 yoğurtlu çorbalar yapabilirsiniz yoğurdu en çok tüketen biziz heralde kültür olarak 😂 değişik bulgur pilavları var kolayınıza ne geliyorsa yufka ekmek alabilirsiniz etrafınızda satılıyorsa bunlar onlar kültüründe pek olmayan şeyler aklıma gelen
Duyulurum Ebaan basma kadayıf yapabilirsiniz, dondurmayla servis edersiniz. Tavuklu bulgur kapama. Hem kolay hem de misafire çok iyi oluyor https://yemek.com/tarif/firinda-tavuklu-bulgur-kapama/