Furkan_umeyr Merhaba hanımlar Ankara yht ile İstanbul’a gelmek istiyorum fakat gezmek için belirli yerler planladım fakat yht ile geldiğimde oralara nasıl ulaşım sağlayacağım günlük ev tutmak istiyorum bilgi verebilecek birileri olursa çok sevinirim
SeverusSnape Furkan_umeyr merhaba, Nereleri gezmek istiyorsunuz? Ona göre kolay ulaşım olanaklarını söyleyebiliriz sanırım. Airbnb ev bakabilirsiniz, en mantıklısı bu gibi.
Furkan_umeyr SeverusSnape Ayasofya -Sultan Ahmet -Galata kulesi-Kız Kulesi-Kapalı çarşı -Mısır çarşısı-boğazla vapur -Adalar -ve bu civardaki sosyete pazarları
SeverusSnape Furkan_umeyr avrupa yakasında bir ev kiralamanız gerekiyor, tramvayla ulaşım sağlayabilirsiniz. T1 Hattı, Tophane, Karaköy, Sirkeci, Eminönü, Sultanahmet hepsinden geçiyor diye biliyorum.
Furkan_umeyr SeverusSnape Bu saydıklarımın hepsi Avrupa yakasında mı peki birde taksiye binmeme gerek yok değil mi
SeverusSnape Furkan_umeyr evet avrupa yakasında, bulunduğunuz yere göre belki binmeniz gerekebilir ama tramvay/metro hattı çoğu yere yakın bırakır diye düşünüyorum. Mesela eminönüne gittiğinizde, kapalı çarşı ve mısır çarşısına da yürüyerek gidebileceksiniz gibi. Kız kulesine avrupa yakasından sefer var mı onu bilemiyorum işte. Ben anadolu yakasındayım, bu taraftan geçişi biliyorum.