Ela_24 Selam kızlar, bebeğim sadece memede uyuyor ayakta uyumayı falan sallanmayı bilmiyor. Size bir sorum olacak. Bebeği memede uyuyan anneler acaba memeden kestikten sonra nasıl uyutmaya başladınız? 2 yaş için soruyorum
Nurce Ela_24 ayy benimkide aynu şuan o şekikde uyuyo sallamayı deniyorum yok anlamıyo ağlıyo yastıktan kalkmaya çalışıyo 5,5 aylık napıcam bilmiyorum memede uyutmayın diyolarda emerken uyuyo yani napayım
Bukonularagirmeyelim Ela_24 14 aylık ve 7.ci ayından sonra yani dişler çıkmaya başladı emziği bıraktı ve direk memede uyumaya başladı. Hiç sallamadım hatamı ettim bilmiyorum 🤣 bende memeden kesmeye kalksam nasıl uyutucam hiç bilmiyorum
mystery1903 Ela_24 bende ayni dertten muzdaribim. Oglum 20 aylik 2 yaşına gelince memeden kesmeyi düşünüyorum ama asla memesiz uyumuyor bayılacak gibi oluyor uykusuzluktan ama memesiz uyumuyor nasil yapicam bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum. Memeyi kesince nasil uyuyacak bu çocuk 🥲
Qunqnir Aklımdaki başlığı açmışsınız. Benim kızım da 15 aylık başka türlü uyumuyo hele geceleri.. emzirmeyi yazın bıraktırcam kafamdaki tek soru e bu çocuk nasol uyucak
_6464 Devamlı memede uyuyan bir oğlum vardı 22 aylıkken kestim ilk iki gün biraz zorladı emzik de hiç kullanmadım salamayi denedim ama alışkın olmadığı için istemedi ilk gün çizgi film ikinci gün kitap okuyup göstererek uyuttum şu an alıştı çok çabuk alisiyorlar