babazade Merhaba, bebeyimde gaz sancıları oluyor. 16 günlük daha. Ağrıdan geceleri uyayamıyor. Böyle bişey yaşayan, çözümün bilən varmı acaba? Ne yapmalıyım ? Doktor yazdığı ilaç bile etki etmiyor
Bguler babazade youtube dan sevim kuruçay gaz masajı izleyebilirsin ben emzirmeden önce yapıyorum emerken bir yandan da gazını çıkarıyor ve bol bol gezdir kucağında
aeaslan babazade her emzirmeden sonra üstten gazını çıkart. Bol bol gaz masajı yap karnına YouTube da videoları var. Kiraz çekirdeğini ısıtıp koyabilirsin karnına ayaklarına. Bizde de damla pek işe yaramamıştı
D_deniz babazade her beslenmeden sonra omzuna yatır. Gazı yok deme. Vardır. 15dk da olsa bekle çıkar illa ki. Gaz bağırsaka inmesin
seda_3231 babazade Ah bu gaz sancıları malesef hem anneyi hemde bebeği dehşet yoruyor 😩 Oğlumda da kızımda da yaşadım kolik olayını Nurse Harveys damla güzel etkili BioGaia var oda fena değil birde Pronight var doktoruna danışıp hangisini önerirse onu kullanabilirsin Allah yardımcımız olsun
Bsrkp Evet maalesef çok zorlu bir süreç kolik ve gazlı bir bebek annesi olarak çok zor günler geçirdim söylemesi kolay diyeceksiniz ama yaşadım geçiyor inanın her emmeden ya da mamadan sonra ağızdan gazını çıkartmaya çalışın bol masaj Nurse harways damla bize iyi gelmişti 9 tane falan damla denedim isterseniz deneyin ama düzenli vermeniz gerekiyor Allah yardımcınız olsun