tikitak Bebeklerinize gece uyurken yastık kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız ne zaman basladiniz kullanıma ? benim.bebegim hafif yüksek yastıkta daha rahat uyuduğunu daha rahat nefes aldhiiniz gözlemledim acaba zarar olur mu bebeğime ? 13. Ay 20 günlük ..
mrvyhya tikitak ilk aylarda kusması olduğu icn baslamistim doktorda önerdi hafif kaldır başını dedi şuan 7 aylık hala kullanıyorum korkugm için kusması var hala çok yüksek değildi aslında ama ailem yükseltelim dediler biraz yüksek suan
Bus1903 tikitak bende 10 aylık basladım uyurken kafasını sürekli yuksege koyup uyuyodu suan 13 aylık yatakta döne döne yatıyo ama genede yorganının falan üstüne koyuyo kafasını 😂
ygmrln tikitak benim annem bize hiç yastık kullanmamış çivi gibidir omurgamız dik yürürüz eşimin annesi kullanmış hafif boynu eğri ben bebeğime talep etmediği sürece kullanmayı düşünmüyorum. Reflü gibi durumlar da doktorunuz önermediyse kullanmayın bence
mrvyhya Semaaa39 tüm doktorlar önerdi birde alt değiştirirken basının altında yastık yokken bile 2 kere tıkandı çok korktum çok kötüydü yastiksiz durunca ögülcuyor midesi bulanıyor nirmalde karsiydim tabiki
Feyzosumunannesi tikitak 22 aylık kızım henüz yastık kullanmıyoruz.Dokyorlar 2 yaşından önce önermiyorlar.
mervenaz tikitak ben 2 çocuğumdada kullandım zararını görmedim de yararı oldu bize hele küçük oğlum çok kusar ve burnunu her gün 3 kere temizlerim aşırı burnu tıkanır yüksekte olması horlamasınıda azaltıp nefes almasını sağladığına şahit oldum zararlımıdır bilmiyorum ama bn kullandım halada kullanırım küçük oğlum 3 aylık büyüğü 4 yaşında bu arada
Milkmama tikitak sağlık sorunu olmadığı sürece önerilmiyor 2 yaşına kadar. Boğaz enfeksiyonu geçirdiğinde bir müddet rahat nefes alsın diye başı hafif yüksekte yatırın demişti doktor onun harici yastık yok.