Bir-prens-annesiii Kızlar dişlerimin yapısı küçük ve bu yüzden gülerken damağım çok çıkıyor bunun için devlete gitsem ne yaparlar bilgisi olan var mı
Nobodyyy111 Bir-prens-annesiii diş etlerinizi keserler dişler daha çok ortaya çıksın diye ama devlette sıra gelir mi bilmiyorum
Deletedmom_98 Bir-prens-annesiii Hiçbir halt yapmazlar. Devlete bağlı diş hastaneleri berbat. Kaç kez denedim yok arkadaş Dün cimere şikayet ettim Gittim yine özele
Tatlimomy Bir-prens-annesiii Estetik dolgu yaparlar dişine 🌺 Estetik dolguyu araştır hiç diğer işlemleri yapma can acıtır devlet yaparmi bilmem Özel yapar ama
Bir-prens-annesiii Nobodyyy111 o nasıl bir işlem benim de aklıma acaba dişlerin üstüne diş mi giydirirler falan geldi
Nobodyyy111 Bir-prens-annesiii eğer diş yapınızın kendisinde de problem varsa o işlemi de tercih edebilirsiniz. Yaprak diş protezi deniyor. Ama genelde diş eti daha aşağda olanların diş etini kesip dişi daha çok ortaya çıkarıyorlar
hfueidjdjhebdb Benim dişlerim iri ama gülünce diş etlerim gözüküyor çok rahatsız oluyorum gulmesem suratsız oluyorum
Yagmursonrasitoprakkokusu Deletedmom_98 aynen öyle. Ben de diş ağrısı ile gittim, bariz görünen bir çürük var bişey yok deyip gönderdi. E özel de ateş pahası ama mecbur el mahkum gidiyoruz işte durumu olmayan ne yapsın